lördag, augusti 30, 2008

I want.


Denna fina kjol från ReVamp önskar jag mig när jag fyller år 12 oktober. Den är dyr så jag räknar inte med att någon köper den åt mig så jag ska göra det själv. Får aldrig det jag önskar mig :( Ska hetsleta fina skor som passar till, samt en blus. Lättare sagt än gjort.

It's my birthday october 12th so i'm buying this lovely skirt to myself because i never get what i wish for :(

"Sommar".


Resa: nja, till Tärendö flera gånger men det är bara 4 mil dit

Köp: fin plåtburk, Dermalogica-kit, eBay-fynd

Godast matupptäckt: valnötter

Utgång/fest: midsommar, marknad, luleå kalaset, grill hos Lina

Soundtrack: rhythm & blues och div. filmsoundtrack

Klädesplagg: huvtröja i fleece, min snygga Pendleton-jacka

Frisyr: faux bangs

Läslektyr: dåligt med det, började på biografin om Wilhelmina von Halwyl, lite sci-fi tidningar, Tintin, historie-tidningar

Konsert: ingen alls faktiskt, såg tyvärr Veronica Maggio i Lule (inte bra)

Alkohol/dryck: mjölk, sisuviina med fanta mandariini, vitt vin från Finland (Floria) & självklart prins oliver

Glass: mjukglass från Frasses, tuttifrutti-strössel är ett måste, samt topping i botten


På måndag åker jag till Stockholm igen, längtar efter min karl! På tisdag ska jag på intervju, jag är sjukt jävla nervös. Och när jag är nervös gråter jag lätt. Inte bra alls.

onsdag, augusti 27, 2008

Besamé Cosmetics.

Tifa tipsade precis om att Besamé Cosmetics har en hejdundande rea. Jag som tänkt beställa därifrån i evigheter passade på. Det blev detta:

Det blev en läppenna, 2 läppstift i olika nyanser & ögonskugga i Pistachio. Klicka här för hemsidan

Besamé Cosmetics has a sale, it's really cheap! Above is what i got.

tisdag, augusti 26, 2008

Star Trek.

Jag är smått förälskad i Spock och jag tycker Zachary Quinto är en snygg Spock. Faktiskt när jag såg honom som Sylar så tänkte jag att han skulle passa som Spock. Min nya bakgrund på datorn är just endast Spock, finns att ladda ner här.

I love Zachary Quinto and Spock.

lördag, augusti 23, 2008

Vardagslyx.

bild Sivletto

Jag känner att jag behöver dessa. 1:a september åker jag ner till Sthlm igen, så det blir ett besök till Sivletto så fort jag kan!

onsdag, augusti 20, 2008

Emma.

Min kompis Emma är finalist i den dära googledoodle-tävlingen, rösta på henne vetja!
RÖSTA HÄR!

måndag, augusti 18, 2008

Fleur.


Diary of a Vintage Girl

Underbara, vackra Fleur är jag lite smått förälskad i. Har följt henne under en lång tid nu och nu så har hon en blogg, motvilligt så delar jag med mig för man vill ju behålla henne för sig själv.

Check out Fleur! She's so beautiful, damn beautiful!

Latest finds.


Ram 15 kr Kupan, ett gäng vintage-kammar en spottstyver på eBay, 50-tals brillor nästan en hunka Tradera.

Jag hoppas jag passar i brillorna för i sådana fall sätter jag in glas som passar mina synfel. Kommer mest troligt inte att behålla alla kammarna så ni får hålla utkik på Tradera efter dom ;D

Min sista vecka på sommarjobbet, ska bli skönt att inte jobba. Åker ner till Sthlm igen 1:a september, sen blir det ev. Antikrundan i E-köping, ev. London, Berlin, Köpenhamn, Cypern, Grekland & Egypten. Inget är bestämt än så vi får se vart vi tar vägen.

Old frame 20 SEK Red cross, vintage combs cheap at eBay, 50's glasses cheap on Tradera.

Last week at work, wohoo! We're thinking about mabye going to London, Berlin, Copenhagen, Cyprus, Greece or Egypt.

tisdag, augusti 12, 2008

Loppis & senaste eBay.


Ett snurrande fat i teak, ser det ut som, med glasskålar (loppis på campingen), 2 st lampor hittade jag på loppis i Luleå. Nåt bra med den skit-stan. Sen lite eBay :D Gul kjol från 40-talet (har letat galet länge), Star Trek t-shirt från 70-talet, Hawaii-skjorta från 60-talet (får duga tills vidare, har letat länge efter en fin).

lördag, augusti 09, 2008

Kalaset del 2.


Kom till Luleå på fredag-kväll och dukade upp bordet. På natten gick vi till Max (California guacamole är så MUMMA!), som sig bör så äter man med bestick. Lördag blev det sen. Som sagt jag blir inte bra på bild. Bättre blir det inte av att jag var bakis fortfarande på kvällen. Bakis och full är ingen bra kombination märkte jag. Håret blev bra iaf, nöjd som tusan. Mina rolls blev helt perfekta på första försöket något som inte skett innan, t.o.m högra blev bra den som alltid ska bråka. Håret syns dock ej så bra på bild. Senare på kvällen hittade jag Götheborg, sen i väntan på min taxi var det kramkalas. Ovan är det Stefan & Lasse, Ida ser på. Sen kramades vi allihopa. När jag kom hem fotade jag party-bordet, tomburkar, mina hårprylar, askar med piller(!?!). Ida bjöd på rysk rot och folk blev galet pigga. Jag hade kikat i hennes medicin-skåp, yrkesskada...

torsdag, augusti 07, 2008

Kalaset del 1.


I helgen bodde jag hos min kompis Ida. Ida har en sjuk tur när det gäller prylar, hon har hittat det mesta på loppis men även hos släkten. Som t.ex. en Mon Amie-servis, bakelit-bestick som fortfarande ligger i sina kartonger... Ni kan gissa att jag är avundsjuk. Galet snygg tapet. Älskar sjömans-vepan. Jag har fler bilder på mer prylar, så sjukt fina saker hon fyndat. Del 2 kommer kanske imorgon, bilder på jag & Götheborg ev.

fredag, augusti 01, 2008

Fredag.


Med denna bild så önskar jag er trevlig helg. Jag åker till Luleåkalaset för att inta massor av vin och sprit, 3 flaskor vin och 2 flaskor med sprit-slattar för att vara exakt.
Tudelo!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin