lördag, maj 17, 2008

Photoframes.

Some of my vintage photoframes. Bad pic i know, they are a bit too high up in the bookshelf and i'm short :( My brother and his son in the green frame, my greataunt Alma in the next and the one behind, the small one is of my aunt that died a long time ago and the big one is my aunts dad. The big red one is my greataunts husband Arthur, can show a closer pic on that one because it's really cool.

7 kommentarer:

Rana sa...

åh vad jag älskar fotoramar, särskilt sådana som man kan ställa lite överallt. så charmigt.

Betty Lou sa...

jag vet :D som hos farmor och mormor. jag är en tant i ung kropp haha

Rana sa...

jisses! jag googlade henne och ja, jag liknar en stumfilmsstjärna. lite kusligt, gillar det dock.

emma vit sa...

hahah mammor har alldeles för mkt åsikter.. :P vad är det du ska göra för något? och var? (det känns som att vi har pratat om det här förut, men jag är ju dement)

hehe jag försöker röra mig som vanligt, men det går ju inte, så det resulterar i plötsliga AJ-utrop så mina grannar tror nog att jag har sex.. väldigt underligt sådant. :P jo, fan, jag önskar nästan att jag hade en krage.

emma vit sa...

åh fan vad snyggt det kommer bli med hjortron! det låter som en sjukt bra idé. spännande att se resultatet hörrudu. åh! kan det inte bli 11 juni snaaart! jag tycker du ska lägga den på armen btw. låter som att det skulle bli en jääävligt fin arm!

emma vit sa...

ååååh fan vad cool den var! men jag tycker det ska vara mer som en ram av hjortron runtom, det hade varit skitcoolt.

emma vit sa...

ah nej, inte en fyrkantig ram, snarare en oval, eller bara så att det känns som att de är omgivna av hjortron. jag har en bild i mitt huvud som skulle vara skitsnygg. :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin