tisdag, januari 13, 2009

Rule Britannia.

Jag gör inte särskilt mycket om dagarna. Idag har jag t.ex ätit en liten degbulle, sen färska bullar med mjölk, gjort varma mackor, tagit en kort promenad samt tittat massor med House-avsnitt. Åh Hugh Laurie, du borde skaffat skäggstubben för längesen. I Sthlm väntar alla avsnitt av Jeeves and Wooster, samt alla avsnitt av Poirot. Brittiska serier är bäst.
I haven't done that much, just watched a lot of House M.D., oh Hugh Laurie! When i'm back in Sthlm i'm gonna watch an old favourite of mine, Jeeves and Wooster. British tv is the best!

10 kommentarer:

Ida sa...

Poirot är så bra!

Elina sa...

Poiret -vilken kille :)

Cherry Li sa...

Hur går det med ditt jobbsökande?
Själv håller jag på att söka för fullt men det är tufft, mitt vikariat går ut 1 Mars :/

Cherry Li sa...

Testa laxsoppan den är super god:)
Jag förstår det!
Håller tummarna att du hittar nått snart!

Anonym sa...

jag gilla hugh laurie ren när jag var 13 och jeeves & wooster kom på tv första gången.

Betty Lou sa...

Ida: ja! jag har brittisk deckar-abstinens

elina: ja, en riktig gentleman

anonym: samma här, fast jag var mycket yngre än dig gissar jag på när den gick i svensk tv, eller kan ha sett den i finsk tv också. mitt minne är sämre än en guldfisks.

kajsa sa...

Jag har gjort..ungefär...inegtning utav nytta idag. Helt fantastiskt!

susanna sa...

Gillar också brittiska serier, det enda jag inte klarar av är brittiska The Office, chefen är helt enkelt fööör sliskig och irriterande, jag vill blir bara arg istället för road och vill banka sönder TV:n.
Det har varit nedskärningar på mitt jobb så jag jobbar bara två dagar i veckan nu, de resterande fem dagarna håller jag på att driva mig själv till vansinne. Idag har jag bakat kladdkaka och sett på TV hela dagen. Mitt liv är såå meningsfullt.

Betty Lou sa...

susanna: nä jag gillar inte heller engelska chefen så värst mycket.

haha låter som mitt liv, fast jag bakar inte ens så det är ännu värre. har varit arbetslös för länge så jag har ingen lust med nåt typ. slösurfar mest och kollar tv-serier

Anonym sa...

I love Jeeves and Wooster! Best show ever!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin