lördag, januari 10, 2009

Tintin.


Idag fyller bästa Tintin 80 år. Hipp hipp hurra!

Today it's Tintins 80th birthday! I know there are lots of people in USA and the UK that haven't heard of him, but you should! Buy one album or two today. I looove Tintin and so should YOU!

13 kommentarer:

Lady Thirty sa...

grattis till tintin :D

susanna sa...

Hoho, har mailat Johan nu. Kollade igenom bilderna på hans myspace och han verkar vara rätt man för jobbet så att säga. Jag är nöjd om jag får en tid över huvudtaget, både Left hand och Aeon här uppe har bokningsstopp ända till sommaren, så ska man får tid där måste man ändå vänta i säkert 8-10 månader. Det känns inte så lockande.
Om jag kommer ner och tatuerar mig måste (MÅSTE) du följa med, jag nojar jättemycket. Vem är det som hade gjort den snygga Tärendö-tatueringen förresten? Är det du?

Little Rascal sa...

What?
I thought everyone knew about Tintin, I even got Tintin books in French and Hebrew!

Betty Lou sa...

Susanna: japp den är min :D (såg händerna på en gravsten i närheten av min mormors föräldrars grav i tärendö) han skrev till mig bara för nån dag sen att han har mycket lediga tider nu, tror han börjat heltid. klart jag följer med! ska du göra svalor?

Rascal: jag vet! sjukt. läste det igår, eller har vetat innan att han är ganska okänd i usa men att han även är det i uk och italien är väldigt underligt för i resten av europa är han megastor.

Betty Lou sa...

lady: tiden går så fort :D

susanna sa...

Vad fin den var! Sitter den på andra armen?
Jag ska börja med en svala med Erkheikki-banderoll, jag tror att jag ska göra den på underarmen. Senare ska jag bygga på den med ankare och hjärtan med mina syskons namn i.
Jag fick svar av Johan, han hade väntetid på cirka 3 veckor, jag tänkte åka ner i slutet på februari så jag borde få tid då. Jag jobbar bara två-tre dagar i veckan nu så jag är ganska flexibel, det är helt upp till honom när han har tid.
Woho, känns skönt att äntligen få det gjort, har tänkt på att göra den i drygt ett år men man får ju fan inga tider här uppe.

Cherry Li sa...

Ja visst är den fin!
Ska köpa den när lönen kommer :)

Hoppas allt är bra med dig?

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

jag älskade tintin när jag var barn!

Betty Lou sa...

Glamour: samma här, lyssnade på kassettband med inspelade tintin-äventyr, läste seriealbumen och så kollade jag serien på tv. gör typ samma saker fortfarande, fast nu har jag inte kasettband utan har som mp3 och på vinyl :D

Betty Lou sa...

susanna: nu minns jag inte om jag svarat men iaf, den sitter ovanför ugglan. typ snett ovanför

Robby Cress sa...

I've seen this character before but did not know who he was. I read in Variety a couple weeks ago that I think Dreamworks is going to make a film based on the character.

Betty Lou sa...

Robby Cress: Yes, Steven Spielberg bought the rights from Hergé before he died. I'm hoping it will be like the comics. They're the best, you should check them out :D
And i'm in love with your blog, i would love to go to Hollywodd and check out all those places.

Robby Cress sa...

I'll check the comics out. Thanks for the info.

Glad you enjoy the blog. Please do check back now and again. And Hollywood would definitely welcome a Swede - just like Garbo.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin