onsdag, februari 25, 2009

Senast inköpt.

Okej, jag glömde inte alls bort att uppdatera utan jag fastnade i soffan i helgen. Det blev nästan 15 timmar Stargate:Atlantis på lördagen och söndagen blev det inte lika många timmar men nästan. Åh gudars vad jag älskar sci-fi! Att nörda mig är det bästa jag vet haha. Igår tog jag mig iaf i kragen och köpte detta supersnygga poster-set på eBay: Battlestar Galactica propaganda affischer. Bara för att det inte ska bli ett inlägg bara om sci-fi så vill jag visa vad jag fyndade för ett par veckor sen: Väska från Friis & Company, suktade efter den innan jul men tyckte 500 kr var för mkt, nu kostade den 350 kr och är helt okej med tanke på att liknande väskor från 20- & 30-talet skulle gå för ett par tusen på eBay. Sen gled jag in på ett antikvariat och hittade "Nurmen lintu - ängens fågel" av Hasse Alatalo. En bok full med gamla, gamla visor & låtar från Norrbottens finnbygd. Är totalt omusikaliskt men läsa kan jag ju :DPå Designtorget finns detta broderikit plus andra roliga motiv.
På antikvariatet hittade jag även en bunt med "Vi damer"-tidningar för 20 kr. 2 nummer från 1945, 2 från -47 och 2 från -51.

I didn't forget to post something this weekend, i just got stuck in the sofa watching Stargate:Atlantis, for about 15 hours on saturday and almost as many on sunday. What can i say, i love sci-fi. And yesterday i bought the Battlestar Galactica propaganda-poster set on eBay, they're gonna look so nice on the wall! And so it doesn't just be sci-fi in this post i've posted pics of some things i bought a few weeks ago. A clutch-bag on sale from Friis & Company, a book with old songs from Tornedalen (Torne valley i guess it would be in english), a cross stitch-kit and some magazines from the 40's and 50's

8 kommentarer:

fröken lila sa...

broderikittet är riktigt cool, jag hittade en förlaga till en pistol på fuldesign.se som jag ska göra till min lillebror som är med i skytteföreningen, till hans födelsedag.. =) vad fick du betala för det?

Betty Lou sa...

fröken lila: 175 kr. ganska dyrt men har inte broderat korsstygn sen högstadiet kanske men vill minnas att jag var någorlunda bra på det. sen nästa jag gör ska jag inte köpa utan kopiera från hemsidan haha. har dock inte börjat med den jag köpte än

Tifa sa...

Underbara affischer!! Vilket fynd!

Betty Lou sa...

Tifa: jag vet, längtar tills dom kommer! Kollar du också Battlestar Galactica?

Jodine sa...

Sjukt snygga affischer!

Betty Lou sa...

Jodine: japp! tv-serien är ju galet snygg också och jävla bra. jag rek. att alla ser den oavsett om man gillar sci-fi eller inte

Miriam Parkman sa...

Snygga affischer, fin bok om visorna (min folkmusikspelande syster skulle gå banans över den!) och finfint fynd med tidningarna! Rätt pris på dom.

Designtorget-kitet är också kul:D (jag fick dock ett sånt av min syster i födelsedagspresent i höstas, som kanske var lite väl; "Jag dyrkar satan och säljer mig på gatan". då skulle jag hellre ha det man inte minns har inte hänt.. hehe)

Betty Lou sa...

Miriam: ja, väntar på att dom ska dyka upp i posten. denna vecka förhoppningsvis :D du borde börja kolla battlestar, så bra så bra!

Ja det skulle jag nog tro att hon skulle. hon får spana på antikvariat, tror inte den trycks längre.

min passar väldigt bra på mig, för jag har uselt minne

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin