I love food-pics.
Gjorde en quornfärssås för några veckor sedan som blev vansinnig god./Pasta & quorn sacue, yummy!
Kan räkna antalet gånger jag ätit sushi på nästan en hand typ, dom allra flesta den senaste veckan haha. Dyrt men vansinnigt gott, tur för mig att jag har ungefär 2 minuter till närmasta sushi-ställe :D Gillar dock inte wasabin eller ingefäran./A couple of weeks ago i got a sudden urge for sushi, and i've eaten it 4 times during the last 2 weeks. I've got like 2 minutes to the nearest sushi-place :D But i really don't like the wasabi or the ginger.
Är inte så mycket för semlor som inte är gjorda av min mamma men åt en god i Enköping, ingen äcklig mandelmassa utan vaniljkräm! Smarrigt!/I've no idea what it's called in english. But here in Sweden we eat it every year in february.
Sallad med diverse godsaker, sen på med en skvätt olivolja och massor med fempeppar-blandning!/Salad, some olive oil and lots and lots of different kinds of pepper.
9 kommentarer:
men! britta, det är ju wasabin och ingefäran som är god. sen kan jag tipsa om vegansk sushi. avokado och tofu, mums!
ida: näää ingefäran smakar tvål ju! och wasabin bränner. kanske måste ta dom i en speciell ordning. ska finnas ett ställe vid medis som fått höga betyg, måste testas!
Och I love ditt porslin. Fast jag gillar mer det blåa du har.. TEVE tror jag det heter :)
Jag gillar ingefäran, särskilt ihop med laxen. Nu vill jag också ha sushi.
Åh, blir ju hungrig! :)
wasabi är den enda "styrkan" jag klarar av, du behöver bara blåsa ut luft genom munnen och så försvinner brännet! mäh, vad är det för konstig ingefära du har?
ja, kokyo ska också ha bra.
Elina: Jag älskar också teve! Tyvärr är den skitsvår att hitta, hade nog tur när jag hittade faten. Tror folk gillar den så den lämnas sällan bort.
spoonful: jag vill ha sushi nästan hela tiden haha. ingefäran har en tvålig smak som jag inte gillar tyvärr.
Kitten: mmm, jag tänkte på sushin nästan hela tiden haha
ida: marit gillade då den iaf. var på kokyo i torsdags :D tog wokade kycklingen, tredje gången gillt. fortfarande galet gott! tänkte ta sushin men hade ätit det till lunch & middag dagen innan, men nästa gång!
men wasabin ska du ju blanda med soyan, då blir den inte så stark, och ingefäran läste jag att men egentligen ska äta mellan bitarna för att "rensa smaklökarna" lite. testa det!
Moa: mmm jag har testat, blir helt okej. men ingefäran tvingar jag i mig, smakar fortfarande bara tvål. åt på ett ställe för nån dag sen som smetat wasabin mellan riset och fisken. fy fan vilken otrevlig överraskning. sved ju bara haha
Skicka en kommentar