söndag, augusti 15, 2010

Gårdagen spenderades i Västerås i sällskap med min syster med familj. Första lördagen på veckor som jag inte jobbade./Yesterday was spent in the company of my sister & family in Västerås. The first saturday in weeks that i didn't work!
Åt sushi, mumma!/Sushi, yummy!
Ser ni mig?/Do you see me?
Det var jobbigt varmt och soligt./It was a bit too sunny & hot.
For till min systers mans pappas kolonilott. Jag och systersonen mumsade i oss dom få hallon som fanns kvar./Me & my nephew ate the few rasberries that were left at my sisters husbands fathers allotment.
Jag fick bland annat med mig några vitlökar(5 st, inte alla på bilden!). Om någon på 15.53 tåget mot Stockholm igår besvärades av vitlöksdoften, det var jag! Ber om ursäkt./I got a few garlics with me(5, not everything on the photo). Yummy!
Ryns hittade jag äntligen ett par bekväma och fina skor. Bättre bild här. Perfekt för New York (hoppas jag). Önskar en sån skoaffär fanns i Stockholm, dom har ett riktigt bra utbud./I finally found a pair of nice & comfy shoes! Clarks originals. Perfect for New York (i hope). Better pic here.
Duk och skinnhandskar hittade jag på Brödet och fiskarna./And at a second hand store i found a pair of vintage gloves and a table cloth.

15 kommentarer:

the freelancer's fashionblog sa...

I can seeee you :)

Anonym sa...

Jag gillar din hårfärg!

Jenny Olofsson sa...

Vilken vacker härligt blå klänning du hade på dig:D & skorna är söta som ett par ballerinaskor.

Amanda sa...

Åh så fina bilder! Gillar skorna!

Miss Lindy Lee sa...

Hej! tänkte bara høra vilken hårfärg du använder, eller om du går till frisør o få det gjort? otoligt fin rød färg! har svart hår nu men funderar på att färga det røtt!

Dial V for Vintage sa...

I love those shoes! :)

husmodern sa...

Men åh, hur kan du åka till västerås utan att hälsa på mig? :D Du verkar ha haft en fin-fin dag iaf!

Uffe sa...

Hej!

Kul att du gillar vår butik!
Två tips till New York,
1.Undvik oljespill med rågummisulorna.
2.Har du otur med vädret och behöver impregnera dina Clarks så skydda sulan från impregneringssprejen.

Uffe/Ryns

Betty Lou sa...

freelancer's: ;D

Catrin: tack :D jag själv är lite kluven, vill ju ha det ljusare

Jenny: ebay alltså, bästa stället!

Amanda: Tack! Jag är väldigt nöjd med dom. Ska försöka att hinna gå in dom ordentligt innan new york, 9 dagar på mig!

Miss Lindy Lee: Tack! Jag använder henna, och vilken färg man får beroende på vad man har för riktig hårfärg. Om det är färgat sen innan kommer det inte att ta åt sig lika mycket färg, vad jag läst när jag googlat. Jag har aldrig färgat med något annat än henna så vet inte hur det blir med färgat.

Dial V for Vintage: me too!

husmodern: förlåt! Nästa gång? Så stannar jag kanske lite längre också

Uffe: Tack för tipsen. Brukar alltid impregnera :D

spoonful sa...

Sushi är så gott. Jag bloggade precis om att jag kan äta det jämt.

Sandy De Luxe sa...

Ser sköna ut iallafall. Ja skulle absolut rekommendera ett besök i Betsey Johnsons butik, mest för att den är helt fantastisk. http://www.betseyjohnson.com/
Hemsidan gör absolut inte butiken rättvisa för den är som en dröm.
Sen ett besök på Big Daddy's Diner för en riktigt amerikansk hamburgar upplevelse. Det finns vegetariska burgare också! http://www.bigdaddysnyc.com/

Hoppas att du får en alldeles fantastisk resa!

Andi B. Goode sa...

The shoes look great!
-Andi x

AnnaBanana sa...

Hej Betty Lou...jag är en sådan där skummis som bara råkade trilla över din blogg och blev kär med en gång. Blev så paff när du skrev att du var i Västerås (bor där). Kändes lite overkligt. Måste få säga att jag diggar din stil och älskar hårfärgen! Själv färgar jag med Henna från Lush och får nästan samma färg som du har. Hur ofta färgar du om håret? "Fyller du bara i" utväxten. So far har jag bara färgat om det helt och hållet (blir tredje gången denna gången).
Ha det så kul i New York! / Anna

Isabella sa...

Åh åh ÅH så fin du är!

Betty Lou sa...

sugartime: jag vet! åt det 2 gånger förra veckan, och nu en gång idag :D

Sandy: ah hade glömt henne! Har sett att hon har en del fina skor och klänningar. Önskar att tiden går supersakta så man hinner med massor :D

Andi: Yes, simple and classy. Those are the hardest ones to find i think.

Anna: Roligt att höra :D Förut brukade jag färga kanske varannan månad. Men nu blir det oftare än så, en gång i månaden kanske. Jag inbillar mig att alla ser min utväxt så fixar bort den fort haha. Jag försöker så gott det går att smeta längst hårbotten men blir nästan ändå hela håret ändå. Jag har för tillfället 2 olika nyanser, försöker göra det ljusare genom att ha i färgen kortare tid. Tar en evighet innan hela håret blir samma färg.

Isabella: Tack :D Du ska veta att jag är typ ständigt avis på din fina frilla.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin