tisdag, augusti 03, 2010

Re-Mix shoes for sale!


För någon månad sedan så bestämde jag mig äntligen för vilka skor från Re-mix som jag skulle köpa. Det blev ett par Scroll. Men tyvärr så är dom för stora för mig :( Så nu hoppas jag att någon vill köpa dom av mig. Sprillans nya och oanvända, bara provat inomhus en gång. Stl US9, borde passa en 39.5-40. Innermått 26 cm, men användbar längd ca 25.5 cm, nästan 7 cm hög klack, fram 2.5 cm. Jag fick betala ungefär 2300 kr med frakt och den oundvikliga tull-avgiften. Om dom inte passar dig tipsa gärna om dom till någon som kanske är intresserad. Säljes för 2000 kr inklusive frakt!


I bought a pair of Re-Mix shoes (took me ages to decide wich model i should buy) a while ago. They're too big for me!!! They're a size US9. With shipping & customfees they cost me around $283! So if someone out there are interesting of buying them from me, PLEASE DO!!! Give me an offer i can't refuse! I'm willing to sell them for a bit less than what i paid.

4 kommentarer:

Andi B. Goode sa...

Ohhh, those are so beautiful! I hope they find a great new home (I think they're a bit big for me too, alas).
-Andi x

Anonym sa...

Är re mix skorna normala i strl? Tänkte beställa men är osäker på strl..jobbigt om dom är förstora eller försmå..

Anonym sa...

Hur är re-mix skorna i storlekarna? Tänkte beställa men är osäker på storlekarna. Är dom normala?

Betty Lou sa...

du får kika på deras storleksguider för dom har olika beroende på skomodellen. klurigt ja. jag har 39 och det är 8.5 i US-stl och det verkar stämma för det mesta på nytillverkat men alla re-mix är ej i halv stl tyvärr.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin