måndag, september 06, 2010

Made for me?

Jag tycker det är svårt att hitta något på Etsy för det är så rörigt. Men igår kväll lyckades jag hitta denna tjusiga väska. Köpte den illa kvickt. Den är som gjord för mig./Yesterday i bough this awesome bag on Etsy. Made for me? I think it's a bit hard to find anything on Etsy, so messy (i prefer eBay)

11 kommentarer:

Alexandra sa...

Supersnygg!!

fröken lila sa...

dá tycker du precis tvärtom som jag. jag hittar alltid tusen saker pá etsy och tycker det är lätt att använda, medans jag tycker att ebay är rörigt och det är svárt att hitta saker. men kul att du hittade en väska!

Betty Lou sa...

Alexandra: Den ser så liten och gullig ut. Vill ha den nuuu!

fröken lila: jag saknar fler kategorier, ebay har fler underkategorier med olika årtionden så det blir lättare att hitta. Vad jag än söker på så får jag upp saker som inte ens har nåt med sökordet att göra.

BaronessVonVintage sa...

gorgeous!!

Amanda sa...

Himla fin!

nora sa...

I love that bag :D

Kitten sa...

Verkligen tjusig!

Andi B. Goode sa...

I love it! That's funny, though - because I find eBay to be messy compared to etsy. hehe.
-Andi x

Gabbi sa...

ooh så fin!! Grattis till ditt köp!
Älskar B't och de rundade panelerna (i brist på bättre ord) ! Själv blev jag alldeles varm av olycka när jag insåg att jag hade missat en mörkblå 40s klänning med sånna ärmar och keyhole ringning på Etsy imorse - självklart vill jag ha den alldeles extra mycket när det är försent haha.. Att den sen legat och skvalpat i mina favoriter i säkert en dryg månad utan att jag köpt den glöms så lätt bort..:)

Betty Lou sa...

Baroness: i'm glad i manage to find something on etsy. you always make the best finds!

Amanda: får hoppas den är lika fin i verkligheten också

nora: i'm so glad i bought it now and not later, i think someone else would have snatch it fast

Kitten: den har verkligen nåt extra.

Andi: oh i think it's so messy. ebay has different categories with year and so on. and you can see the most recent object. even if i choose most recent on etsy it still a mess. i don't understand how people manage to find anything there. i only find stuff

Gabbi: tack! haha jag skulle säga runda hörn men det är inte heller riktigt rätt. Åh jag hatar sånt! Värst är när man glömmer bort och så går det billigt, eller när man förlorar med 1 dollar :(

Zizzi sa...

Helt underbar! Den har ju till och med ett "B" på sig, så den måste vara gjord till dig. :-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin