torsdag, februari 24, 2011

Latest finds.

Drog en rejäl loppis-runda med min kusin när jag var i Västerås. Här är nog på det näst sista stoppet. Se hur nöjd jag är./Went thrifting with my cousin when i was in Västerås. I think this was at the end of the day. Look how satisfied i looked.
Urkass bild men tavlan köpte jag. Tyvärr blev den och en till kvar hos min syster tills nästa besök. 200 kr för denna, 250 kr för den andra./Lousy pic but i bought the painting below and another one but i had to leave them behind at my sisters.
Detta är vad jag kånkade med mig tillbaks. Var så tungt så jag lyxade till med en taxi från centralen. Ej säker på väskan än. Köpte 2 bordsdukar som ej syns på bilden men dom är helt fantastiska./This i was i got... Not sure about the bag yet. Got some tablecloths that don't show but they're perfect! Will show later.
4 kryddburkar för 100 kr. Barometrar 20-40 kr. Gammal medicin-burk 20 kr.
Jag gillar fåglar (25 kr) och ekorrar (45 kr). Vasen 45 kr, ramen 20 kr. Gammal chokladask 25 kr kanske./I like birds and squirrels.
2 för 70 kr. Medicin-burken där bak 35 kr om jag minns rätt.
Älskar dom här glasen!!!! Någon som har koll på vad för slags glas det är? Och om någon har fler att sälja hör av er. 35 kr styck på Myrorna, jag dök ner på dom när jag fick syn på dom. Choklad-asken med glas-lock 60 kr/Love these!!!
Tidningar och gamla sånghäften om Hawaii och havet./Magazines and old song-booklets.

13 kommentarer:

Kristina sa...

Burkarna för 100spänn?! Inte klokt.Tror de är 30-tal. Tycker grogg glaset med flickan är underbart kul!Jag vet inte om glasen är glas, skulle använda dem som dessert skålar. Jänkare envisades med att dricka champagne ur liknande glas...förstör moussen i drickat, men bevarar damernas smink och snygga är de ju! Grattis!
Attans fina fynd..

superheidi sa...

Oooooh lucky girl! Love those storage jars and the sheet music. Those will look great framed.

LadyAngore sa...

Så himla fint! Glasen är väl champagneskålar?
De är inte lätta att få tag i!
Hur blev det med dina byxor ifrån heyday? Jag är så sugen på de mossgröna, skulle va kul att se hur de sitter och ser ut.
Kram!

Andreas sa...

Men jesus vad du shoppade!
Blir lite avis! =)

ps. Åker till Pajala snart.
Har inte bestämt exakt datum ännu bara...

Anna sa...

Så otroligt mycket fint du hittat! Blir själv sugen på att åka till Västerås. Kruddburkarna var verkligen något speciellt, har aldrig sett liknande utförande! Du glömde säga något om vaasen, eller var den inget nytt fynd? Himla snygg hur som helst.

Betty Lou sa...

kristina: En av knopparna var limmad men det gör inget alls. Väldigt bra pris, typ vad dom går för styck skulle jag tro. Säljaren hade haft fler men dom hade sålts fort. Jag tror faktiskt att det är champagne-glas, är tunna. Ja, har varit uselt med loppis-fynd faktiskt

superheidi: I know! I've seen them before but i've never manage to find some before now.

LadyAngore: ja, tror också det. Dom är supertunna också. Jag är typ aldrig hemma när det är ljust så hinner inte få till en bild, blixt är inte min grej. Men jag använder mina blåa väldigt ofta. Vansinnigt bekväma!

Andreas: i know! :D åh lyllo dig!

Anna: Ja, tror det är min bästa loppis-runda ever! Har sett kryddburkarna innan men aldrig lyckats hitta egna. Dom är gjorda i Tjeckoslovakien. Vasen kostade typ 45 kr :D

spoonful sa...

Ojoj vilka fina burkar och glas!

Hanna-Karolina sa...

Sådannadära champangeglas har man ju letat efter i världens alla hörn känns det som. Det känns betryggande att loppisutbudet i västerås håller höjd, då en många gånger uppskjuten loppisutflykt dit kommer gå av stapeln till helgen. Så tack för att du bidrar till konsumtions/fyndpeppen. Fin blogg för den delen. Hej och Hå.

Jessica Cangiano sa...

What a superbly delightful haul! Congrats on your beautiful new (old! :D) array of treasures!Joyful Tuesday wishes,
Jessica

Betty Lou sa...

spoonful: i know :D

Hanna-Karolina: ja precis! kan ju även vara dessert-glas men ska använda dom för sprit haha. Tack!

Jessica: thanks! it was a great day :D

till-vidas-ara sa...

Ooo tror jag har samma tavla! Underbar blogg du har. Kommer tillbaka jag..
Kramar Lycke

Allt det gamla goda sa...

hej! de där glasen, sådana letar jag efter! du vill inte sälja dem? jag har nämligen en finfin karaff i den serien och jag letar efter glasen. jag kan upplysa dig om att de är johansfors, för min karaff är etikettmärkt. därmed kanske bengt orup kan vara en möjlig formgivare, det där med målade ränder känns ju inte så långt från honom.
trevlig blogg, förresten! kika gärna in hos mig. jag är rätt ny i bloggbruset..

Betty Lou sa...

till-vidas-ara: haha blommorna eller?

Allt det gamla goda: haha nej nej. jag gillar dom väldigt mycket. funderade också på honom men är ändå lite osäker.

du, jag läste igenom hela din blogg. underbara fynd. är väldigt avis på alla dina fina krukor! bland annat!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin