fredag, mars 06, 2009

Böcker.

Är ju bokrea och jag har sparat mina slantar länge för detta. Tyvärr var det inte så värst mycket bra på rean och det som var bra tog slut fort. Har även köpte massa barn-böcker, så har man klara födelsedagspresenter och julklappar till alla syskonbarnen.

Tänkte försöka lära mig att sy annat än raksöm. Kakboken har jag velat ha ända sen den kom ut men tyckte den var för dyr, nu köpte jag den för 39 kr på Åhléns.
Art deco x 2 och en bok om övergivna platser. Gav den i present åt min bror förra året och nu köpte jag den åt mig själv. Kolla in hemsidanockså! Gangsters, en biografi, lingerie och boken jag velat ha i säkert 10 år, skor!

The annual book-sale in Sweden started last week.

9 kommentarer:

Cherry Li sa...

mycket intressant du hittade på bokrean!
Speciellt Art Deco böckerna:)

Själv hade jag inte samma tur som du dock!

Tack för tipset om Vintagehair-forumet, ska genast kolla upp detta:)

Ha det fint i helgen!

fröken lila sa...

boken om övergivna platser köpte min pojkvän också.. den är underbar! synd att jag inte hittade boken om kakorna, den hade jag gärna haft också...

Cajsa sa...

Ah, jag har inte varit på bokrean i år, men de där art deco-böckerna ser ju onekligen intressanta ut. Rekommenderar du dem?

Betty Lou sa...

Fröken Lila: det har kommit en andra bok nu också såg jag :D synd, har bara sett den på åhléns rea. borde nästan köpt en till när den var så billig och ge till nån i julklapp.

Cajsa: jo det gör jag. har bläddrat lite i dom. den stora boken har mer illustrationer medans den andra har mer bilder på möbler, konst och mode.

Tifa sa...

Åh massa bra ju!

elins sa...

jag. vill. ha. underklädesboken!

Anonym sa...

Jag har också köpt den där sko-boken. I Waxholm förra sommaren.Det finns en liknande bok om handväskor Anna Johnson har sammanställt den. HANDVÄSKOR, angelägna accessoarer Den VET jag att du också vill ha!? Jag köpte som sagt båda nere vid hamnen i bokstånd i Wax...billigt!

Jodine sa...

Jörnmark är ju helt underbar, älskar hans hemsida. Min gamla barndomsstad finns med där, lite extra nostalgiskt =)

Betty Lou sa...

Tifa: ja, hade gärna velat ha boken om Mucha men hittade den ingenstans

Elins: den är väldigt fin. köpte en annan underkläds-bok igår som är mkt bättre :D

Biggan: sko-boken kostade 29 kr på rean. Hittade faktiskt handväskorna igår, för 59 kr dock men min pojkvän betalade :D galet mkt fint

Jodine: ah, vilken stad är det?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin