onsdag, augusti 12, 2009

H&M.

Var en snabbis till Luleå förra veckan, lyckades hitta något fint på H&M/I went to Luleå last week and manage to find some nice things at H&M.

199 SEK/£16,50/$27
En liten flört med 30-tals modet, är nog min nya favorit i garderoben. Mörkare i verkligheten. Såg att den finns att köpa på H&M:s hemsida/A lil' flirt with 30's fashion, i think it's my new favourite in my wardrobe. It's bit darker in real.
98 kr på rea/Black classic blouse on sale, 98 SEK/£8/$13
99 SEK/£8,25/$13,50

5 kommentarer:

Elina sa...

Den där toppen stod jag och fingrade på idag och de där trosorna köpte jag förra veckan :)

MissRedLips sa...

love the feminine details on those tops-great pieces for layering too!

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Blusen är jättefin! (I bland ångrar jag att jag har bestämt mig för att bojkotta alla nytillverkade kläder tillsvidare...)

Sitter trosorna kvar när man kar stockings? Eller är de bara till för att vara snygga till stayups? Köpte höfthållare där för några år sedan men de vandrade ner på rumpan när jag gick *hm*

Kathleen sa...

Når jeg får penger vil jeg og ha undertøy med strømpeholdere!

Betty Lou sa...

Elina: du har bra smak :D

MissRedLips: i know, my favourite in the wardrobe for the moment.

Nadja: jag köper sällan från h&m för jag är så less på den dåliga kvalitén men ibland hittar jag nåt som jag inte kan motstå. jag har inte använt den än men jag hoppas inte. ville som bara ha en trosa med strumpeband och denna var ganska billig och får duga tills jag hittar en bättre. men jag är dålig på att använda strumpor, speciellt nu när det är varmt

Kathleen: låter som en bra plan :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin