onsdag, augusti 05, 2009

More fleamarket finds.

Jag har velat ha en sån här galet länge! Är så nöjd! 40 kr på loppis./I've been wanting one of these for a long time. 40 SEK/£3,30/$5,50 at a flea market.
Full av tryckta recept, jag gillar efterrätterna bäst. Några handskrivna recept fanns med. /It's full of recipes under different categories, and a few handwritten ones. My favourite category is of course the dessert.
Receptböcker 20 kr för båda. Har letat efter den röda kakboken i en evighet känns det som, visst den har funnits på Tradera med blir lite för dyrt när frakten tillkommer/Recipes-books 20 SEK/£1,60/$2,80. Been wanting the red ones for years, i collect vintage cookie-recipesbooks.
Ram 2 kr/Old frame 2 SEK/£0,20/$0,30
Måndag var en bra dag för att besöka loppisar/Monday was a good day to visit flea markets.

7 kommentarer:

Joanna sa...

gamla ramar med buktat glas är så himla fint.

Betty Lou sa...

Joanna: ja! den är i en så bra storlek också, typ som min hand.

Cherry Cupcake sa...

Har du tips på bra loppisar i stockholmstrakten?

Betty Lou sa...

Cherry: nej tyvärr inte :( har bara varit på den i solna som ordnas några gånger per år. men annars tycker jag det är dåligt med loppisar, om man nu inte har bil och kan åka utanför. är alltid hemma i pajala under sommaren så jag har ingen koll alls nu.

zoea sa...

riktigt fin blogg har du :'] förresten, titta gärna in på mitt bloppis på bloggen!

jessica sa...

oh, så många fynd. och kul att se. jag älskar gamla recept nedskrivna på papper, det får dem att känna lite extra fina. som en hemlighet ungefär!

Madeleine sa...

men åh, vilken fiffig liten låda!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin