torsdag, januari 21, 2010

Sherlock Holmes.

Har ni inte sett den än, gör det NU! Musiken är bra och passar pefekt in. Bra handling och skådisar. Enda jag störde mig lite på var Kelly Reillys underliga mun-putningar./If you haven't seen it yet, do it NOW! Great story & music and the actors are super! The only thing that annoyed a bit me was Kelly Reillys strange lips. Dont know what she was doing.
Rachel McAdams as Irene Adler.
När jag kom ut ur salongen såg jag en kille visa tummarna ner till någon kompis. Antagligen gillade han inte filmen. Jag har väldigt svårt att förstå vad man inte kan gilla med den filmen./After the movie ended i saw a guy with his thumbs down to a friend. I have a hard time understanding what there is not to like with the movie.
Jude Law, den där mustaschen och dom tajta tweed-kostymerna säger jag bara. Åh!/Jude Law, that mustasche and those tight & perfect fitting costumes. Oh!

13 kommentarer:

Kitten sa...

Låter ju bra, ska se om jag får med mig sambon på den...

BaronessVonVintage sa...

okay, I'm convinced: I MUST go see this soon!!!

Olivia sa...

Åh, den här har jag velat se länge....

Jude Law och Robert Downey Jr i samma film (båda total-hunkiga ju) och i trevlig tidsanda...kan det bli bättre? Hehe....

Betty Lou sa...

Kitten: säg att det är snygga fightingscener om han gillar sånt. dom är rätt så brutala men snygga!

BaronessVonVintage: :D do it! the story is great! and oh the music

Olivia: jag såg fram emot robert d.jr efter att ha sett bilder från boxningsscenen men Jude Law stal filmen, och mitt hjärta haha. Är nog mustaschen & dom perfekt sittande kostymerna. GRR! Jäkla snygg film alltså! Och musiken är skitbra. Köpte soundtracket från itunes igår. Aldrig köpt musik innan

Toxic girl sa...

Åh, måste bara se den snart!
Har sett fram emot den här filmen hur länge som helst!

Ps. Jätte fin blogg :D

Zizzi sa...

Visst var den helt underbar! Efter filmen blev jag lite kär i Robert Downey Jr! Han är underbar tycker jag. Han fick en golden globe för sin sherlock. Jag tycker också att det är kul att filmens holmes och watson inte är så stela som de är i de gamla filmerna. De ska börja spela in en andra film i mars. Det ryktas att Brad Pitt ska spela Moriarty eller vad han hette.

Betty Lou sa...

Toxic girl: se den! och tack :D

Zizzi: Åh ja. Jävla snygga fightingscener! Hela filmen var galet snygg. Ja, det är han, men jag blev inte så charmad som jag annars brukar bli :D har inte sett dom gamla filmerna men har läst att dom la till lite eget dom med, ska försöka läsa böckerna nån dag. Jo har läst det med att han är intresserad av att vara med, får väl se. I böckerna är inte Moriarty med så värst mycket, typ 2 gånger av 60 berättelser. Fast iofs så Irene Adler knappt med hon heller. Kan nog bli jävligt bra

Jenny Olofsson sa...

Åh detta låter ju lovande:) Har funderat på att gå och se denna film men aldrig riktigt kommit mig för, för det är lite helgerån när det gäller mig. För jag tycker om den klassiska tolkningen utav Sherlock men ska nog ta mig en titt nu när jag läst detta:D kramar

Betty Lou sa...

Jenny: ah, jag har själv inte tittat på någon av de äldre filmerna eller serierna, eller såg nog när jag var liten men minns inget. Kolla på filmens sida på imdb och FAQ, där står det ganska bra om likheter & olikheter med nya och gamla tolkningen. Som jag fattar så är den nya rätt så trogen böckerna.

susanna sa...

Meh, vadå, jag tyckte den var dålig. Det var ju ingen fart, handlingen var alldeles för långsam. Slagsmålen i slow motion var bara irriterande, och ingen var särskilt snygg heller. 2 fickur av 5 möjliga.

Betty Lou sa...

määäh susanna. jag tyckte det var fart, och lagom fart så man hann suga in allt som hände och titta på alla detaljer.

Miriam Parkman sa...

Den var spännande och underhållande, men hm, nja, ingen favorit. Blev lite less på alla slagsmål i slowmotion. Och grisar som sågades itu. Blä.
Men, Rachel McAdams var härligt burlesk och brutal!

p.s försår precis vad du menar med munputningarna. vad har hon i görningen liksom? d.s

Betty Lou sa...

Miriam: ja, det blev lite för mycket mot slutet. rätt så brutala slagsmål.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin