tisdag, juni 01, 2010

I ♥ green.


Har försökt beställa den i veckor från ModCloth, alltid slut i lager. Och så äntligen en dag för någon vecka sedan fanns den. Dyr frakt, fastnade i tullen=dyraste baddräkten jag någonsin ägt. Men se på den, som gjord för mig! Färgen är ännu finare i verkligheten!/For weeks i've tried to order it from ModCloth. Always out of stock. And then, one day a couple of weeks ago it was re-stocked. And i bought it at once. The shipping to Sweden was expensive, and then the customfee=the most expensive swimsuit i've ever owned. But look at it, so worth it. It's like it was made for me. The color is much more green & perfect in real. Thank you Esther Williams for having great taste.

9 kommentarer:

Tifa DeLeone sa...

Vilket underbart köp! Värd alla pengar!

Lillgull sa...

Ooh vad snygg! Gudomlig! :) Jag har klickat mig runt på Esther Williams hemsida många gånger men inte tänkt på att det måste finnas andra som säljer dom. Mod cloth- De hade ju massvis med finfina badkläder, önskar att jag hade lite cash just nu så jag kunde köpa mig en ny baddräkt jag med. Uppdatera gärna sedan när du provat hur den var i storleken och hur den kändes i kvalitén och så.

Betty Lou sa...

Tifa: Önskar bikinin också fanns i denna färg. Hade varit PERFEKT!

Lillgull: Verkar bara vara ModCloth som har den i grönt, har inte hittat den någon annanstans. Vill så gärna ha en bikini också, har bestämt mig för en i svart med blommönster, som jag funderat på i nåt år :D Men det får nog vänta, blev ganska dyrt med tullen och frakten :( Men den är galet fin! Färgen är mycket klarare i verkligheten.

Jag har ganska breda höfter & lår så det var ganska kämpigt att få på sig den haha. Men sen satt den perfekt! Verkar vara riktigt bra kvalité också, har läst lite runt på internet och folk är bara nöjda. Får se när första doppet blir! Lite för kallt för mig än

Mybabyjo säljer också Esther, och Sivletto har i butiken. Sen finns dom på lite fler sidor men det är mest svart och med körsbär

Billie Black sa...

oh gud vad skumt!
Sydde en som såg nästan lika dan ut förra året. Samma färg.. också min favvo färg.. men den blev aldrig klar.. kanske ska färdigställa den tills sommar värmen kommer på riktigt..

Lillgull sa...

Oki! Hoppas inte denna fråga är för framfusig, (jag har själv en rätt omfattande bakdel och framdel vill ju inte att baddräkten ska bli för liten...) men vad köpte du för storlek och vad brukar du ha för storlek? ;)

Betty Lou sa...

Billie: åh där ser man! men nu måste du sy klart den!

Lillgull: jag köpte en 8, har provat bikini i samma stl och tänkte att den skulle passa. men som sagt, den satt bra när jag väl fått den över det breda partiet haha

Isabelle sa...

Tillsammans med ditt röda hår måste den vara fantastisk!

Mikaela sa...

ååh vilken underbar färg! och riktigt snygg modell :) jag har en corsett som är lite liknande, lovely!

Anonym sa...

Så fin den er!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin