torsdag, juni 16, 2011

Random pics, may.

Såg godare ut än vad den var./Looks yummy, it was ok but not as good as it looks.
Vilken hårdag! Gjorde rolls snabbt, för att testa för jag tycker inte att jag passar i det. Men denna gång så blev det perfekt!/Awesome hairday!!!! I just did them really quick, normally i don't do rolls because i don't think it suits me but this day it did!
På med hårnät och så var dom fina dagen efter också. Bästa Retroella-Sarah har klippt mig, klippningen gör underverk när man lägger det!/Hairnet on during the night and the day after it still looked great. All thanks to the great haircut by Sarah at Retroella.

8 kommentarer:

Katrin sa...

You hair looks great! Really suits you.

Andi B. Goode sa...

Wow. Your hair looks AMAZING!
-Andi x

Bella VonBluebell sa...

your hair looks amazing kitten. gorgeous colour too :D

c'est moi! sa...

Fasiken vad snygg du är! perfekt hår, har länge funderat på att ta mig upp till sthlm och klippa mig hos retroella och inser jag ju att jag måste...det är ju så svårt att klippa sig hos "moderna" frisörer...HUr man än förklarar blir det aldrig riktigt som man vill..

/ Olivia

Rakel sa...

Håret ditt var kjempefint! :D
Jeg må prøve en dag jeg også ;)

TheBlackPinafore sa...

Fantastic your hair.

Rebecca sa...

Britta, du är så himla dösnygg! Håret är fantastiskt!

Betty Lou sa...

tack tack & thanks till alla!

olivia: det är en väldigt stor skillnad faktiskt, jag klippte håret själv innan bara rakt av så där men nu är det ju rundat & uppklippt så är superbra för t.ex pageboys. det faller sig av sig själv när man borstar. så åk till sarah så fort du kan :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin