fredag, april 02, 2010

Latest eBay.

Örhängen i bakelit, ungefär 35 kr + frakt./Bakelite earrings $5+shipping.
Och en underbar blå klänning från 40-talet, vill ha den nu nu! Ungefär 215 kr+frakt./And a beautiful sky blue dress from the 40's, want it now! $31+shipping.

8 kommentarer:

Miriam sa...

Ahh vilken fin klänning!! Färgen och modellen är perfekt.
Lyllos!

sinnlighet sa...

Jag blir alltid lyrisk efter att ha besökt denna sida!! Headern är den bästa jag stött på!

Agneta

Betty Lou sa...

Miriam: Jag letar alltid efter en normal modell, typ vardagsklänning. Dom är alltid svårast att hitta har jag märkt :D ja får hoppas den passar också :D Lite rädd att den blir för tajt upptill.

sinnerlighet: Jag vet, den är härlig. Shorpy är bästa sidan!

Billie Black sa...

ah jag tittade oxå på den klänningen.. men midjan var för stor för mig..vad billig den blev! :-O
ja vardags kläder är jätte svårt..de användes nog ganska flitigt av den ursprungliga ägarinnan. så de slets nog ut..

Betty Lou sa...

billie: Oj, nu läste jag måtten lite bättre och är ju alldeles för stor för mig med. Men får se när den kommer, går ju att sy in :D

Jo, min mamma har sagt samma sak, dom använde kläderna tills dom ramlade av typ och hon var ung på 50- och 60-talet. Hon har 1 klänning & 1 kappa från 60-talet sparat. Resten är trasmattor :(

husmodern sa...

Herregud vilken fin klänning! Jag har helt gett upp att kolla efter klänningar på ebay, jag är helt säker på att allt jag vill ha kommer gå upp så fasligt mycket att det inte ens är någon idé att titta.. Men 215 plus frakt är ju inte så farligt.. så..

Betty Lou sa...

Husmodern: Får hoppas den passar också, råkade se fel midjemåttet, är typ 6" för stort haha. Mycket av vad jag bevakar går för galet mycket pengar. Jag vill komma billigt undan :D Precis, blir ju ändå mindre än vad som tas i second hand affärer här i Sthlm.

husmodern sa...

Äsch då, för stort midjumått är inget problem, ät bara en massa kakor så ska det nog gå :D det är ju värre när det är för litet..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin