måndag, april 19, 2010

Twilfit.

Reklam för Twilfits badkollektion kom idag med posten. Dom lyckades verkligen med hår & makeup men åh fy vad trista badkläder! Var är dom höga midjorna??? När ska dom svenska kedjorna fatta att alla inte vill ha lågt skurna badkläder! Ett tips från mig, kolla in Esther Williams badkläder! /Swimsuits from swedish brand Twilfit. Lovely hair & makeup but damn how boring the swimsuits are! No high waist what so ever! (sorry for the bad pics, couldn't find them online).
Mitt favorit-foto./My favourite pic.

18 kommentarer:

husmodern sa...

Men åh! Jag undrar hur många som egentligen ser snygga ut i de där 3-kants lapparna som man tydligen ska ha som överdel. Nä badkläderna var verkligen inte fina!

Tifa sa...

Så fina bilder... så trista badkläder... :(

Betty Lou sa...

Husmodern. alltså ingen! kanske med shorts till men inte bikini-nederdel också. jag har fan bara trekantsbikinis. för jag hittar ingen fin :( eller har hittat en grön baddräkt från esther williams men den är slut hela tiden!

Tifa: ja, fotona är helt fantastiska faktiskt. Den med hatten åker nog upp på väggen tror jag

Gina Americana sa...

Yes, us LADIES out here need nice swimsuit designs too!

Daisy sa...

Word! Jag har också länge undrat varför ingen av kedjorna gör rediga badkläder. Du är ju inte den första bloggaren som efterlyser det om man säger så.

Betty Lou sa...

Gina: Yes! Sweden is so boring on the swimsuit-part.

Daisy: Dom kanske inte tror att det skulle sälja. Måste ju vara pengar som är orsaken bakom. Men att inte ens hitta nederdelar med hög midja är sjukt!

husmodern sa...

Fast jag har en bikiniunderdel med hög midja, visserligen täcker den inte naveln, men slutar precis under. Köpte den på Twilfit för under 200 kr. inget fancy eller så, utan en enkel svart. jag antar att det är tanter som ska ha den, men vafan :D

Isabelle sa...

Fick också hem den där reklam och de är jättesnygga, bortsett då från att jag tycker att trosorna är på tok för låga. Gräsligt svårt att hitta snygga badkläder tycker jag. Synd att du jobbar fredag, brukar vara himla kul på Rocket room!

Miriam Parkman sa...

Ja ag hller med, här har de faktiskt lyckats med håret och sminket! Även ljuset och filtret på bilderna ser väldigt bra ut.
Men.
Badkläderna? De ser likadana ut som de gjort de senaste åren från dem. Och, tyvär, de är lika tråkiga.
Men det positiva är att Twilfit kört på en vintageinspirerad stil i flera år nu, så nu när det lyckats med den fysiska stylingen kanske själva kläderna lyckas nästa år... ;)

Betty Lou sa...

husmodern: jag har ett par skitgamla från JC, köpt 2001 tror jag! då fanns det minnsan höga midjor

Isabelle: har varit en gång bara, och det var typ 2007 :( missar alltid! men nästa gång! då borde det vara varmare också :D

Miriam: ja, dom lyckades väldigt bra med sin 20-30-tals kollektion. Åh hoppas det kommer något liknande snart! Har inte läst någonstans att denna bad-kollektion ska vara retro men ändå har jag läst folk som skriver det, *suck*....

spoonful sa...

Jag lyckades för ett antal år sedan hitta en svart tvådelad baddräkt (heter det så?). Alla vill veta var jag köpt den.

Miss Cherry sa...

Synd som sagt med alla mini bikinisar, sista bilden är fantastisk, köpte faktist den överdelen, blev glad att jag hitta en överdel som är stadig och snygg, men någon nederdel blev det inte, att det kan vara så svårt att hitta någon med högmidja.
Men men sökandet fortsätter!

Betty Lou sa...

miss cherry: ja, den såg riktigt fin ut, och stadig! elegant. ska spana in den när jag hinner.

Isabelle sa...

Du, tips på snygga badkläder är :http://www.modcloth.com/store/ModCloth/Womens/Swimwear. De rutiga bikinisarna tycker jag är väldigt fina :)

Betty Lou sa...

Isabelle: åh jag har dreglat över deras utbud i flera år, har inte riktigt råd med en för 199 dollar tyvärr. finns en med blommönster som är helt underbar! har spanat in en grön från esther williams men den tar slut fort som fan för jag hinner aldrig få tag på en.

Moa - En magisk purt... sa...

Precis min tanke när jag såg bladet. Skulle föreslå att personen som stylat och fotograferat skulle få designa badkläderna också. Och precis som du säger, 50-tal är ju höga midjor!! Har sett att någon annons för Kapp Ahl visade en röd högmidjad bikini med vita prickar. Säg till om du ser den! Jag är på jakt!

Betty Lou sa...

Moa: åh ja, det hade nog blivit skitsnyggt! midjorna blev låga på 60-talet så innan dess var badmodet helt underbart, jag har en bok som heter sunkissed med badmode från 20-50-talet, vill ha typ allt! Jag ska hålla utkik, men hinner aldrig in till stan numera. jobb jobb jobb bara :D

Lillgull sa...

Tjejer, har ni sett Badkläderna på Figleaves? Det är en engelsk sida. Kolla Jantzens jubileums maillot baddräkter och ett annat märke som heter It Figures har också finfina baddräkter..Jag funderar faktiskt på om det inte kunde vara värt en rejäl investering i en tvättäkta Jantzen.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin