lördag, juli 26, 2008

Forever21


Beställde från Forever21 för första gången igår. Får hoppas allt passar. Har letat galet många år efter en Star Trek t-shirt för tjejer, äntliiigen! Som nörd så är jag mer än nöjd.

***Fem minuter senare... vad fan, fick ett mail nu att jag måste ringa dom och bekräfta ordern! Har någon annan måst göra det? Sjukt, jag tänker då inte ringa till Usa!

12 kommentarer:

Lady Thirty sa...

örhängena gillade jag.
hoppas det löser sig med din order, själv har jag aldrig beställt nåt från f21, men velat...
kram

susanna e sa...

Ååh, Star Trek! Vad snygg den var. Det finns nästan inga tröjor för sci-fi nördiga tjejer.

Zizzi sa...

Kolla shirtstore.se istället. De har ALLT, dock har jag inte letat efter en star treck t-shirt, men jag tror att de kan ha en sån.
Kram cissi

Betty Lou sa...

lady: dom var fina och passar nog mitt hår väldigt bra. allt jag köper ska matcha min hårfärg ;D

susanna: nä det är väldigt ont om det, jag har på känn att många köper såna för att dom är snygga och har ingen aning om vad dom egentligen är

zizzi: tittade där, dom hade faktiskt ingenting vettigt ;D som tjej är det svårt att hitta tröjor med scifi-tryck. knappt så man hittar på ebay

emma vit sa...

men du, jag hittade en annan sida med massa retromotiv på t-shirts, undrar vad den hette... där lär de ha en star trek alltså.. också usa iofs men det kvittar ju. där finns allt.

emma vit sa...

http://search.80stees.com/?q=star+trek&search=1

du kanske har varit här dock?

Perny sa...

Mycket fin star trek t-shirt :) vi har några tröjjor med bland annat spock, tror dock inte att det är en "tjej"-modell, den är rak. http://www.thinkgeek.com/ kan ha något, dom har mycket och dom levererar snabbt och rätt billigt.

Min man har annars gått ett steg längre än en t-shirt :D http://bp0.blogger.com/_dL8SLt4wZx4/R7NdDiTJMLI/AAAAAAAAAIs/h0cqo6RSwYU/s1600-h/Bild007.jpg

Betty Lou sa...

perny: jag är mer förtjust i orginal-seriens dräkter och enterprise. voyager och next generation är för 80 & 90-tal för min smak :D jag vill gärna ha en dräkt faktiskt.

tack för tipset ska kolla där

Sandra sa...

bh:n/toppen/whatever it is var jättesnygg! något sådant skulle jag behöva så mina bröst kanske kunde hålla sig på plats, hah! :)

Betty Lou sa...

sandra: jag hoppas den passar också! jag hoppas jag mätte rätt, amerikanska storlekar kan vara knepiga

Anonym sa...

Heeej!
Hur gick det för dig med att ringa forever21?
Jag beställde häromdagen och fick också ett mail om att jag var tvungen att ringa dom, men jag kommer inte fram. Har du kommit fram? På vilket nummer isåfall?=)

mvh jessica

Betty Lou sa...

jessica: jag ringde 001 888 494 3837. 001 är landskoden för usa, ringde på kvällen. kom fram efter 6-7 minuter i kö bara för att få veta att jag redan var godkänd. kostar kring 97 öre i minuten så det är okej.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin