tisdag, juli 01, 2008

Latest eBay.


Love eBay! Bought them both yesterday. A vintage swimsuit (5$!!! 16$ with shipping=96 SEK), reminds me of old Hollywood, and a nice dress from the 50's (33$/200 SEK with shipping).

11 kommentarer:

sött nonsens sa...

åh! så fint! och om inte annat, billigt :D

Lady Thirty sa...

lovely!

Betty Lou sa...

helt crazy billigt faktiskt. jag längtar tills jag får dom! är förvånad att ingen annan bjöd på baddräkten, har letat länge efter en sån modell.

Zizzi sa...

Självklart kan du få det gamla fotot som följde med min ram! Maila bara din adress till mig, så skickar jag det! Jag tycker att det är onödigt att du måste sätta in 6 kronor på mitt konto för porto, jag är bara glad att fotot kommer till användning! Det är nog damerna på bilden också! Maila på ceched@spray.se
Kram cissi

vallmovild sa...

oo vilka tjusiluriga saker! baddräkten var otroligt fin!

Betty Lou sa...

jag hoppas dom passar bara. jag är sjukt nöjd över baddräkten. har en fin bok om badmode bland filmstjärnor, från 20-talet har jag för mig fram till 50-talet. älskar den!

vallmovild sa...

låter som en fantastisk bok! vad heter den? även om jag inte har en sådan bok kom jag över ett gäng med veckotidningar från 20-60 tal idag. bilderna är så vackra. kommer bli en hel del fina tavlor av dem, även om det kom en gubbe och sa att det är skamligt att klippa i gamla tidningar om man inte har dubletter.

skulle vilja ha en äkta 20-tals baddräkt. men jag har kommit över en riktigt fin bikini med hög midja i år, är lite smått om sådana på marknaden nuförtiden.

Julia sa...

Fiiina kläder.

Betty Lou sa...

vallmovild: sunkissed har jag för mig, kan ej kolla heller för jag är inte hemma föränn i september kanske. jag tycker som gubben, klipper gör man endast om man har dubletter. kopiera annars. oj vart hittade du den bikinin?

julia: tack! jag är mer än nöjd :D

Bettie Booh sa...

Klänningen var ju helt sjukt snygg.

Betty Lou sa...

Bettie Booh: jo, har dåligt samvete för den ligger än i en väska i väntan på att sys in. jag började förra sommaren men blev så dåligt så jag tänkte sprätta och börja om men har inte riktigt orkat

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin