fredag, juli 18, 2008

Freeedag!

Det enda vettiga man kan hitta på Kupan här hemma är fina fotoramar. Dessa 2 kostade 10 SEK tillsammans. Jag har planer för sovrumsväggen i Bandis, tänk 50-tal och tänk "hemma hos farmor". Min farmor träffade jag tyvärr aldrig för hon dog för längesen men huset hon bodde i finns kvar. Byggd kring 59-60 och ingenting är ändrat där sen dess, golv, tapeter, möbler etc. Som en tidsmaskin.

Har lagt upp lite auktioner på Tradera, bla denna:
Även väskor, skor, tidningar. Länk finns till höger.

7 kommentarer:

Lady Thirty sa...

härliga ramar! :)

emma vit sa...

vi beställde från www.vegshop.se. massor av mat, blev typ 550 kr inkl frakt.. :P
ah nej, jag har iofs pengar på mitt paypalkonto så det vore inte så svårt att buda hem en. hehe jag har massor av kort, men jag gillar ändå att kunna ha kontanter i plånboken. :P

jaa, för några år sedan... hhm det måste ha varit 2002 eller 2003, då fick jag typ 40-50 mygg- och knottbett på en kväll och efter det så har det börjat svullna upp och bli varmt, hårt och värkande (låter som att jag beskriver något helt annat hahah).
ah så de sadistiska myggorna föredrar de som är allergiska? det är väl något man utsöndrar som de går igång på. jäkla svin till myggor.

A spoonful of mint sa...

Precis såna ramar jag är ute efter. fina:)

sött nonsens sa...

snygga ramar! Och bikinin är ju heltjusig! Men man ska ju ha kroppen för den också, haha.

Betty Lou sa...

lady thirty: tack har 1 till också. dom är små så nu vill jag ha stl större.

a spoonful: finns nytillverkade och gamla och man hittar dom ganska ofta som tur är. mina har guldkant runt och det gillar jag icke ska försöka måla.

sött nonsens:
tack. jag har en själv men har ej använt den än, ingen sommar och så har jag gått upp hiskelit mycket så det får vänta tills jag gått ner pluggfläsket haha. enda som är trist med bikinin är att den inte har hög midja

Mrs Munster sa...

Gosh...it's been a while since I last had to read Swedish...what a surprise that I didn't understand all of it! That bikini is absolutely fabulous!

Betty Lou sa...

mrs munster: shall i write in english for you? Buy it!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin