onsdag, juli 30, 2008

Ihhhhhhh!

Skulle inte tacka nej att bo där.

Jag har precis sett nya trailern för nya H.P-filmen, jag spritter. Så mörk och så ond. Hoppas den blir bättre än förra filmen, nya regissören är kass fattar inte hur han fick förtroendet för de resterande filmerna. Läs böckerna, ett måste. På engelska för dom är ganska barnsliga på svenska. De värsta översättningar jag nånsin läst och jag har läst mycket i mina dar.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Den senaste harry potter filmen var verkligen ingen höjdare tycker jag :/ och tur att jag inte läst den boken heller, för då hade jag nog blivit mer besviken :/

Betty Lou sa...

jag var väldigt besviken men det är alltid trevligt att se filmerna men det gick så snabbt och vissa viktiga saker var utlämnade. tredje filmen är den bästa hittills. läs böckerna, på engelska ;D

emma vit sa...

jag har aldrig varit särskilt förtjust i harry pothead, således har jag inte sett någon av filmerna. eller läst böckerna. jag antar att det gör mig ganska obildad.

Lo sa...

Tycker inte heller om den nya regissören! Han ändrar för mycket och flyttar omkring och så gillar jag inte heller den nya Dumbledore. Han är för hetsig och blir arg för snabbt. I böckerna är han ju alltid lugn och fint och harmonisk, som den gamla var. Varför var han tvungen att dö .((((((

Ann sa...

Jag håller med dig! Varför blev den senaste så oförtjänt hyllad? Jag var så besviken, det finns ingen dialog i filmen, de blänger bara argt på varandra istället. Dialogen är ju något av det bästa med Harry Potter-böckerna. Och om man inte har vare sig sett filmerna eller läst böckerna, hur vet man då att man "inte är särskilt förtjust" i dem?

Betty Lou sa...

lo: jag gillar den nya dumbledore men jag gillade den gamla också. men jag minns hans om lite vresig i de senare böckerna.

ann: det är sjukt ofattbart. fattar inte, han som regisserade trean borde ha fått fortsatt. nä den där emma får jag ta ett snack med :D

Kicko sa...

Du tycker exakt som jag!! va kul! De första filmerna är ju helt klart bäst, miljön är precis som man har tänkt sig dem! Sen kommer denna klant till regissör och svärtar ner allt, flyttar på Hagrids hus och gör om allt - FY!
Böckerna är inte bara bättre på engelska - har du lyssnat på när Stephen Fry läser dem? Sitter som en smäck i örat! =) fantastiskt!
ha det bra! Kram!

Betty Lou sa...

ja, här hade man redan fått en bra bild av hela hogwarts-området så flyttas hans hus och det blir som fel.

har lyssnat nån med stepen men sen en annan som jag ej minns namnet på och han var helt underbar. han är även berättarrösten i helt underbara "Pushing daisies" (tv-serie som man måste se).

kram :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin