fredag, december 05, 2008

Ilsken.

Jag läser inte Kuriren p.ga av att det är en skit-tidning men hittade artikeln nedan hos Miriam. Tydligen är jag förtryckt då jag gillar loppisar & mat & bak. Något jag gillar sedan jag var liten, oj oj vad ska det bli av mig? Åh nej mina barn kommer bli idoter som inte har egna åsikter. Jag blir helvetiskt jävla förbannad när jag läser Nina Svanbergs artikel. Hur vill hon att man ska vara? Gudars nej, gillar man att laga mat blir man automatiskt fastkedjad vid spisen och hemmet och tappar förmågan att bestämma över sig själv och förmågan att säga sin åsikt. Hon skriver vidare att jämnställdheten förintas. Hur fan tänker människan? Pga av det man gillar förintas jämnställdheten? Jag är inte den som skriver ilskna inlägg om något, men jag kan inte låta bli den här gången.

Läs smörjan här.

11 kommentarer:

Vintage Darling sa...

hon är bara en liten journalist som jobbar för en liten tidning. och hon har ingen aning vad hon pratar om. skrattretande och pinsamt. jag vet vart jag står och i min värld så är det snarare hon som för jämställdheten bakåt, än tvärtom.
ett fyrfaldigt leve för bullbak och förkläden!

Betty Lou sa...

gullet: precis!

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Jag skall gå in och läsa. Trist att hon skall skriva förnedrande om de sysslor som min mormor och farmor lade ned mycket tid på. Det är viktiga sysslor som behöver uppvärderas!

Betty Lou sa...

glamour: grejen är ju att hon menar att man förintar jämnställdheten om man gillar att baka osv. jag gillar ju 40-50-talet men inte kvinnornas roll i samhället, deras yrke var ju hemmafru och inget annat. nu får man välja själv vad man vill spendera sin tid med.

Miss Wink sa...

Så beklämande att en person orkar skriva så om något hon uppenbarligen inte begriper ett dugg av *suck*

Nej, nu ska jag se om kedjan mellan spisen och städskåpet låter mig nå fönstren som ska putsas...

susanna sa...

Nina är ju bara avis på bloggare med tusen gånger fler besökare än hennes lilla Kuriren-klan på fem pers som läser hennes patetiska ordbajs, därför måste hon dra till med något "banbrytande". Typ som att backstabba kvinnor i ryggen. Det är ju inte män som står ivägen vad gäller det jämställda samhället, ifall alla bitterfittor kunde sluta försöka bestämma hur andra kvinnor ska leva sina liv så skulle det åtminstone vara ett stort jävla framsteg. Alla får väl göra vad dom vill så länge dom mår bra av det, vare sig det är knyppla, kröka, knulla eller koka hallonkräm.

Betty Lou sa...

susanna: precis. det är kvinnor som sänker sig själva typ. lite underligt att nina gillar att göra risotto, förintar hon också då jämnställdheten? haha

Little Rascal sa...

I was fuming when I read her silly article.
Why the hell should we be ashamed for the fact that we embrace the good old ideal and values?
We love it and we chose to do it, a man didn't force us to it.
I can't stand people like her.

Asch! Nu glommer vi henne och borjar baka pepparkakor istallet. :D

Betty Lou sa...

rascal: nä hon är ute och cyklar helt och hållet.

åh pepparkakor! jag åker hem på fredag, då får jag fika mammas :D

Lillgull sa...

Tvi säger jag.. Jag tål inte att bli hoppad på. Jag tål inte att mina vänner blir hoppade på.

Miriam Parkman sa...

Jadu, nu har nog alla som känt sig träffade av den artikeln skrivit så pass bra svar att hon knappast kan yttra sig om det igen! :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin