tisdag, december 09, 2008

Lite till.

Juldukar från stadsmissionen, 20 kr styck för dom mindre, 40 kr för den större. Älskar tjockis-fågeln, såg den först på Tradera men glömde bjuda så jag var glad när jag hittade den.20 kr idag, 7.50 kr då.Köpte denna söta skjorta för några veckor sen. Från Beyond retro, och den kostade inte så farligt mycket och den är hel!

Love the fatty-bird!

8 kommentarer:

Ida sa...

Gillar verkligen duken med stjärngossar (?) på. Finfin! Beyond Retro är rätt sämst egentligen, dyrt och trasigt. Fast nyligen hittade jag den mest fantastiska pennklänningen där, från 50-talet, i rött linnetyg med vita detaljer och rosett i midjan. Ångrar verkligen att jag inte köpte den, för den satt som en smäck. Åh!

TheVintage sa...

Vilka fina dukar! Jag har suttit på Tradera och försökt hitta sånna där. Men inga alls tyvärr. Dom där var ju verkligen vackra.. och fågeln var ju sådär mysigt tjock.. underbart! :)

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilka söta dukar du fyndat!

masha sa...

åh, vad fin fågeln var!

Kitten sa...

Den med ljusstaken är helt underbar! Jag skulle också gärna ha en blå julduk...Hämtade några av mor i söndags, plus en fin vit ljusstake, men de var alla röda dukar. Men i morgon, då ska jag på loppis! *skyhöga förhoppningar*

Lillgull sa...

man får titta nooooga. En bra sak med beond retro tycker jag är att det går att lämna tillbaka sakerna... Myrorna börjar komma upp i samma prisklass som BR nu och där kan man inte lämna tillbaka saker. Blev skitsur när jag kom hem med en efterlängtad leopardblus i höstas som visade sig ha inte mindre än 8 små hål här och var!! 150 spänn! Skulle ha köpte en ost istället..

Joanna sa...

vilka riktigt urtjusiga dukar.
försökte välja ut en favorit men de är fina på olika sätt.
fetfågeln är given, jag gillar även barren på den duken.
och ljusstaken med sina enkla svarta lussekatter.
och stjärngossarna med snöflingor på (det skulle ju med lite vilja kunna vara ku klux klan-pojkar med solar på, men ett sånt tryck känns för märkligt på dukar för att vara ett seriöst alternativ).

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilken mysig låt! skall ta och kolla upp den gruppen lite närmare.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin