tisdag, mars 16, 2010


Jag älskar min blåa basker! Kommer verkligen att sakna den när våren och vämen kommer. Det är inte bara jag som gillar baskern, igår t.ex kom det fram en söt tjej och sa att hon tyckte jag var otroligt vacker (och min basker var fin). Tack igen, du gjorde verkligen min dag! Och troligtvis resten av veckan./I love my blue beret, will miss it when spring and the heat comes. I'm not the only one who likes my beret. Yesterday, a cute girl came up to me and told me how beautiful she thought i was, (and she liked the beret). Thanks again, you really made my day! And probably the rest of the week.

10 kommentarer:

BaronessVonVintage sa...

you ARE beautiful...and your blue beret is so gorgeous with your hair, eyes, skin coloring!

mjölk och lingon sa...

Men ååh så fin du är! Själv kör jag med med mormors röda basker, men jag blev ju väldigt sugen på en blå nu.. hmm.. måste nog kolla lite på tradera tror jag :D

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Den passar ju perfekt till ditt röda hår!

Kitten sa...

Vi är nog fler som tycker du är vacker... ;)

meena meena sa...

i agree with BaronessVonVintage, that beret couldnt be more perfect on you! also, the green sleeves poking out from your coat is a sweet touch. you are a beauty!

Betty Lou sa...

Baroness: Oh thank you sweetie! It's so strange how much that beret can change my life haha, in small ways but still.

mjölk och lingon: Tack fina du! Jag hittade faktiskt denna i somras redan hemma i Pajala, men tänkte att det är dumt att köpa en ull-basker mitt i sommaren. Så hittade jag den i höstas på hantverks-affären brevid Vetekatten, samma modell och allt. Tummen upp!

Glamour...: Min kompis säger att folk glor väldigt mycket på mig när vi går på stan haha, är nog baskern. Har en grön men den är väl inte lika utmärkande, lite mattare färg.

Kitten: tack, känns så sjukt att höra det bara.

meena meena: oh thank you! It's a green cardigan that i love & it's well-worn, the sleeves are a bit too long :D i try to fold them

Anonym sa...

Jag såg dig på medis T-bana häromdagen,sön.Jag klev av och du på.Wry strange...Jag ville säga Hej, men så visste jag inte hur jag skulle bete mig, lite kort om tid och förklara. Vill du att man hälsar?
Du såg fin ut!
// Kristina

Betty Lou sa...

Kristina: hihi där ser man, jag var på väg hem efter lindy hopen. Ja men visst, säg hej jag skulle bli glad. Säkert paff, men glad! Jag själv skulle aldrig våga men det är ju jag det :D Är rätt så blyg. Och tack!

Démo Forever sa...

Jag förstår dig.
Baskern är ju underbar men du kan använda den igen nästa vinter ;)

Betty Lou sa...

Démo Forever: sant, men så länge kvar :D Vill gärna ha nåt till våren och sommaren också, men jag är dålig på att hitta hattar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin