måndag, mars 29, 2010

Not OK.


Jag blev eld och lågor när Martina på Iris Berså tipsade om denna superfina bikini från H&M. Slängde iväg en beställning illa kvickt och idag kom den. Istället för vita prickar som på bilderna så är prickarna rosa. Inte okej! Underlig färgkombo! Nej, den åker tillbaks och jag får tyvärr fortsätta letandet efter en bikini med hög midja som inte är svart (och superdyr) :( Känns smått hopplöst./I got superexcited when Martina at Iris Berså wrote about this supercute bikini from H&M. I ordered it right away and got it today. But instead of white dots as on the pics, the dots are pink! Not OK! I don't like pink and the colorcombination looks so strange! I'll never find a bikini with high waist that's not black and super expensive :(

18 kommentarer:

fröken lila sa...

jag vet, det var därför jag avstod frán att köpa. röda prickar hade vart fina, vita ocksá (till och med beige:a hade vart ok), men rosa känns lite väl mycket barbie-retro-wannabe. tycker jag.

BaronessVonVintage sa...

Oh, no!! SOrry to hear!

I must tell you the best bathing suit I've ever bought was from Esther Williams swimwear (yes, the original Million Dollar Mermaid is still alive, with her own vintage inspired bathing suit line). I bought a one piece, but her two pieces are fantastic, as well..

http://esther-williams.com/proddetail.php?prod=2_Piece_Classic

Miss Emmi sa...

Can't you return it or get a refund? There is no way that picture has pink dots; they've obviously sent you the wrong one. What a shame!

Betty Lou sa...

fröken lila: ja eller ljusrosa hade jag kunnat ta men inte det här, det blåa ser lila ut brevid prickarna.

Miss Emmi: yes, i will return them this week. When the model wears it, it's also white dots. Strange!

Linn sa...

Åh nej, jag hade också tänkt beställa en sån! Rosa och blått låter inte som en bra kombination i mina öron. Synd, för det var en himla fin bikini.

Josephine sa...

hej

jag har sett en fin bikini med högmidja på ellos http://www.ellos.se/ListPage/Category.aspx?CategoryId=45900

Vet inte om det är en sån du tänkt dig men den finns i blå också men kommer inte i in försän i juni :(

Du har en himlans fin blogg!

mvh Josephine

Miss Cherry sa...

upptäckte detta också,, väldigt underlig färgkombo måste jag hålla med.

Skulle vara kul och hitta någon bikini med hög trosa som är grön eller blå, mybabyjo har snygga men de är i svart eller fula mönster.
hmm, ja sökandet fortsätter.

WKD har en söt i sailor modell vet jag.

Betty Lou sa...

Linn: ja, fin på bild :(

Josephine: åh tack.

Den var rätt så fin men trosorna såg lite konstiga ut. Jag lär nog inte bada nåt i år, hittar aldrig en bkini

Miss Cherry: jo har sett den men tycker trosorna ser ut att gå för högt upp på låren så jag är rätt så säker på att jag kommer se ut som en stoppad korv i dom. åh omöjligt att hitta en bikini!

Anonym sa...

kika in på lindex (eller så var det kappahl men tror lindex!) de har fått in en bikini med hög midja i jeansliknande material, svinsnyggt och skönt material!

jag funderar på att köpa dem :)

Anonym sa...

Jag håller verkligen med. Min bikini åkte direkt tillbaka, jag ville inte ens ta ut den ur plastpåsen när jag såg den rosa färgen. Först trodde jag att det bara var min modell som var missfärgad.

Du hade ju köpte en fin baddräkt på Ebay för rätt länge sen, en gammal sailorbaddräkt. Bada i den! Eller sälj den till mig? :)

Amanda sa...

Den här alltså:
http://bp3.blogger.com/_ii3ym4nM5is/SGpr7dXCoNI/AAAAAAAAALo/Q5dtPZGoBpA/s1600-h/69cf_1.jpg

Om du har kvar den och skulle vilja sälja den är jag verkligen intresserad.

Betty Lou sa...

Amanda: Nej jag öppnade inte heller, blev så arg. Nej du tyvärr, den kommer jag nog aldrig att släppa. Brukar använda överdelen till shorts :D Den är lite för stor för att bada i. Bland det bästa jag fyndat på eBay faktiskt, typ $3 + frakt!

Betty Lou sa...

Baroness: Yes i know she still alive, it's awesome! I've been checking out some of the 2-pieces but i can't decide. Gonna have a look when i'm in London.

Emma sa...

Jag köpte denna från Halens:

http://www.halens.se/Product/042502?sortBy=Default&sortDirection=Ascending&filter=aW52ZW50b3J5PUZhbHNl&mid=132&oc=036

Finns i rött och svart.

Anonym sa...

DU!! På Lindex finns en skitnsygg mörkblå bikini med hög midja i vintagestyle och överdelen är lika snygg den med. Billig är den också!

Betty Lou sa...

emma: tack för tipset men jag gillar inte riktigt sådana där överdelar.

anonym: tack för tipset, har sett den men inte min smak.

Sophie sa...

JAG VET! var med om samma sak. det är så fult gjort, på bilden är det ju vita prickar. nej usch och fy säger jag.

Saskia sa...

Mama Maria har jättefina vintage retro baddkläder, rätt dyra men de finns massor på rea för hälften och det kanske är värt att ha en fin som man kan ha hela livet! Det är tråkigt när man förälskar sig i en billig h&m bikini som tappar stretchen och färgen efter en sommar.

http://www.mamamaria.nl/index.php?go=collections&collection=2009

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin