tisdag, mars 30, 2010

Latest finds.

Mina senaste fynd./My latest finds!
Tyg-bitarna och mönstret köpte jag för ungefär 20 kr./For the fabrics & the pattern i paid around 20 SEK/£1.80/$2.70.
Våningsburken 50 kr, är rätt så säker på att det ska finnas en nedre gul del så om någon har en som passar hojta till!/50 SEK/£4.50/$6.80 for the tin-can.
Kuddar 20 kr styck, den guldiga är så otroligt vacker. Vilka detaljer!/Beautiful pillows for 20 SEK each£1.80/$2.70
Skor från slutet av 20-talet gissar jag på, eller tidigt 30-tal. Och dom kostade hela 10 kr! Och dom passar!/I'm guessing they're from the late 20's or early 30's. I paid 10 SEK/£0.90/$6.25 for the shoes! And they fit!
Tror dom varit svarta från början, sen har någon färgat dom guldiga och till sist silvriga.Vet inte riktigt vad jag ska göra med dom, färgen är rätt så bortskavd på sina ställen. Någon som har tips?/I think that they used to be black, then someone coloured them gold, and the silver. It's been peeled off on some places. I really don't know what i should do with them. Any ideas?

11 kommentarer:

MrJeffery sa...

love the pillows!

Moa - En magisk purt... sa...

Åh, jag vill också ha silverskor!

Nadja sa...

De är väldigt lika min mormors skor
http://ensalig.blogspot.com/2009/06/arvda-skatter-del-2.html
men jag tippar på att dina är lite tidigare än hennes med take på klacken... Hon målade också sina silvriga, kanske något som var på modet?

Erika sa...

Vilken lyckad loppisrunda! Allt var jättefint! Tyget riktigt ropar ut att det vill bli en fin klänning/blus till sommaren =) Har du några planer på vad du ska göra med det?

Zizzi sa...

Åååh vad nostalgisk jag blev! Min mormor och morfar hade PRECIS en sån där guldig kudde. Den hade jag när jag lekte prinsessa :-)

Miriam sa...

Finfina fynd!
Jag älskar också sånna där kuddar... Som du säger, otroligt vackra!

Vi får ta och ses nån gång nästa vecka när jag är tillbaka i stockholm igen, för nu sitter jag på ybussen hemåt över helgen;)
Kram!

Betty Lou sa...

MrJeffery: me too :D

Moa: Alla borde ha ett par :D

Nadja: åh dom ja, alla är så fina! Kanske att svart var billigast så gjorde man sin egna silver-sko?

Erika: En blus hade jag tänk om tyget räcker, men jag har inte tagit tag i syandet på månader så det får dröja. Vill inte förstöra det :D

Zizzi: haha där ser man. Jag blir som lite hypnotiserad av den, vill veta hur dom har gjort den. Så invecklat med alla vecken

Miriam: Vet inte bara vart jag ska ha dom, passar verkligen inte i soffan eller fåtöljen. På samma ställe som jag köpte kuddarna på hittade jag en helt underbar himmelsblåfåtölj men knepigt att få ner den, om inte dyrt så den fick vara kvar :( Åh du åker hem, lyllo dig! Ja det måste vi, tror inte jag jobbar helgen.

Kram

Lill sa...

VILKA FINA PJUCKS!
Bor du kvar i Pajala?

Sara sa...

oj kommentaren från "lill" var tänkt att komma från mig, Sara.

Betty Lou sa...

Lill: ja dom är superfina! nej tyvärr inte, men jag åker hem så fort jag kan :D

Betty Lou sa...

ah! du, jag gillar verkligen KramforsKenta! Känns som om jag träffat på någon som han haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin