lördag, september 06, 2008

Twilfit.

Jag älskar Twilfit och dom är verkligen bäst när det gäller underkläder. Var förbi idag och köpte lite smått som jag visar senare. Fingrade på en del annat som jag ska fundera på som det nedan samt en kort 20-tals inspirerad underkjol. Åh jag önskar jag hade massor av pengar. Man kan som inte få nog av fina underkläder, man kan inte få för många strumpebandshållare t.ex.

Twilfit has the greatest lingerie.

5 kommentarer:

Miriam Parkman sa...

Mmm, det där nattlinnet är underbart (påminner dessutom om ett AP har) och den där strumpebandshållaren överväger jag starkt att köpa! Skulle vara perfekt under två par höga gördeltrosor jag har, som saknar egna strumpeband.
Vojnevojne så mycket fint det finns hörrdu...

Betty Lou sa...

Jag har ingen strumpebandshållare i svart så jag ska nog köpa den. Köpte 3 par trosor varav 2 var höga (dom utan sömm, typ svetsade samman med laser), köpte även ett par mamelucker :D Min dröm vore att snubbla över ett av deras gamla lager åh åh säger jag bara!

Little Rascal sa...

The pink n' black bra and bustier looks really sassy.

You would love Primarks lingerie, and their prices is less than half of Twilfits.

Betty Lou sa...

Vi var in på Primark på Oxford Street när vi var i London förra året, så jäkla mycket folk. Såg typ inte något som såldes där för det var folk överallt!

Är det bra kvalité?

Anonym sa...

Åh vad vackert.
Jag hittade förresten en fantastisk kappa frå nBea Szenfeld på Tradera och kom att tänka på dig:
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=71740850

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin