söndag, april 12, 2009

Aj.

I morse lyssnade jag på underlig musik från hela världen, tror det var P2. Underlig programledare var det i varje fall (påminde mycket om Itzhak i Hipp hipp).
Jag åt en laxmacka och hällde i mig kaffe och grimaserade av smärta varje gång jag var tvungen att röra på mig. Stukade en tå igår (tror jag gled ner för ett trappsteg, trappan var hal), längtar tills på tisdag då apoteket har öppet så jag kan köpa Tubifoam.

I sprained one toe yesterday. It happend so fast but i think i slipped on a step and the toe just landed wrong because i didn't fall.

8 kommentarer:

SANNATORIET sa...

nej men, vi har likadana radios!

Betty Lou sa...

Sannatoriet: den står hemma hos min mor & far, själv drömmer jag om en mintgrön från Robert's radio.

woa sa...

Vad kul att du tittade in hos mig, jag har läst dig länge!

Loppisen ligger i Sundbyberg, där det för övrigt var väldigt second hand-tätt. Men tyvärr håller den på att stänga ner vilket var synd för jag tror att den var underbar när den var igång fullt ut. Vet inte vad den heter tyvärr. ligger lite skumt och mannen som hade den blev arg när jag fotade...hm...

Betty Lou sa...

woa: jag tror jag hamnat in på din blogg tidigare men jag har uselt minne och glömmer alltid bort namnet så spenderar jag ett bra tag med att försöka hitta tillbaks haha.

ah, har bara åkt förbi med tåg där. får kanske kolla upp det bättre. sura affärsinnehavare är dom värsta, typ "jag vill att ni köper nåt, om inte stick"

Lady Thirty sa...

aj!
stackare.
hoppas att det hinner bli bättre innan tisdag.

Betty Lou sa...

Lady Thirty: mmm det vore som skönt. stukade samma tå förra sommaren, den blev bra efter ca 6 månader med tubifoam...

Elina sa...

Usch då, stackars tån!

Betty Lou sa...

Elina: mmm den är blåslagen och öm :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin