lördag, april 04, 2009

På väg.

Jag är vansinnig trött, tror det beror på piller mot pollen jag tagit. Men men, försöker packa, går dock segt. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Åker hem imorgon och jag längtar så, inte så värst mycket till resande-delen men resten. Att sitta hemma i köket och bara höra den gamla köksklockan ticka, P4 Norrbotten på radion i bakgrunden, samt mina syskon som jag ev. bråkar med. Ska bli så härligt!
Bild från förra veckan när jag tog en liten promenad. Mina finfina solglasögon som jag fyndade på eBay förra året, från 40-talet och i superbra skick.

I'm so tired that i feel a bit drunk. I'm leaving for home tomorrow and i can't wait! I really don't like the travelin bit, more the bit when i arrive at home and just sit in the kitchen listening to the old clock on the wall that's ticking, hear the radio in the background and mabye fight a bit with my siblings. I just have to complete the packing, it's going a bit slowly.

The pic above is from last week when i went out for a walk, loooove my sunglasses. Bought them cheap on eBay last spring, and they're of course from the 40's.

6 kommentarer:

vintage darling sa...

snygg du är betty, gillar dina glasögon!

en fråga, när du gör dina lockar, vad gör du för att få dem att hålla? någon hårspray eller läggningsvätska?

hoppas resan går bra!

Betty Lou sa...

jessica: åh tack!

gjorde ett inlägg om pin curls, kolla här http://bettylougotanew.blogspot.com/2008/11/glamorous-casual.html

mitt hår är väldigt mjukt & rakt och håller lockar extremt dåligt men dom håller mycket bättre sen jag började med aussie balsamet & tresemme moussen i kombo med wella setting lotionen & massa hårspray. gäller att testa sig fram & hitta det som passar ens hår, tog mig ett par år innan jag prickade rätt :D men nu är balsamet & moussen (som jag köpte i London & inte finns i Sverige) nästan slut så jag kör med tigi balsam och det funkar också bra.

hoppas jag var till nån hjälp ;D

TuvaMinnaLinn sa...

Ramlade in på din blogg idag.
Undrar lite om det är något med passionen för bakning och vintage som hänger samman? Hur som helst så delar jag den med dig. Besök mig gärna.

Solisarna klär dig verkligen!

Little Rascal sa...

Stunning!

Rebecca sa...

Du är ju urtjusig unga dam!

Betty Lou sa...

TuvaMinnaLinn: jag vet inte riktigt. för vissa kanske. men när jag var liten gjorde jag mest chokladbollar. men har haft ett stort intresse för gamla saker och viljan att bevara saker för framtiden så länge jag kan minnas. så jag var väl nog lätt småunderlig när jag var yngre som visste massa om gamla saker, musik, krig osv när jag inte hängde med i snacket om turtles typ haha.

Rascal: tack raring ;D

Rebecca: åh tack, jag blir ju lätt generad nu :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin