fredag, maj 01, 2009

I påskas.

Första cykelturen för året! Älskar det, känslan att susa fram är ganska så oslagbar. Men efter ett tag vänjer man sig, tills nästa vår kommer.Så här kan det se ut om kvällarna.Enda vettiga hår-bilden jag kan lägga upp, var för full på resten. Min hårfärg ser lite underlig ut men jag tror det var pga att håret var ganska otvättat. Mitt stökiga lilla rum som jag bor i när jag är hemma, mitt gamla stora rum har min lillasyster tagit...

Some pics from when i was home at easter. I took my first bikeride for the year, nothing beats the feeling! And the hair-pic is the only good one i have too show (=the only one where i wasn't drunk), and i think it was a bit dirty cause' my haircolor looks strange.

9 kommentarer:

Miss Cherry Cupcake sa...

Du är jätte fin i håret!
Har själv nyligen ändrat färg igen, dock till en mörkare röd färg likande den nyans du har. Men det tar tid at vänja sig. Just nu saknar jag mitt kopparblonda hmm...kanske får bli ett besök hos frisören eller vänta tills färgen har tvättas ur lite.

Föresten du som har koll på det här med vintage, har du tips på någon bra butik i stockholm med allt från kläder till möbler?!

Elina sa...

Finfint hår! Har faktiskt tänkt lägga in en rödare färg nästa gång det är dags. Och så ska jag klippa upp håret lite, under vintern vill jag helst ha det jämnlångt så det inte blir så flygigt men nu är det ju inte vinter mer! :D

Kitten sa...

Vad du är fin i håret! Skjortan som skymtar ser söt ut den också...

Betty Lou sa...

Cherry: åh tack. jag har bara den där färgen när det gått ett par dar utan att tvättat håret. annars ser det mer naturligt oranget ut, underligt nog. jag har ingen superkoll egentligen, tycker allt är så dyrt här. men myrorna har ju både möbler & kläder. sivletto har ju lite :D letar fortfarande efter en affär som har både kläder & möbler & prylar men som är billig. erikshjälpen i spånga var allt men ganska utplockat dessvärre.

Elina: tack! när jag inte tvättat håret på ett tag så får det en så där oäkta röd färg. tvättat så ser det mer naturligt rött ut, eller oranget. lite underligt är det

Kitten: tack! egentligen var det inget speciellt, bara lockar längst ner. köpte skjortan på topshop för 2-3 år sen, har legat säkert 1 år för jag hade tänk byta knappar på den, så gjorde jag det men dom var för stora och har inte hittat nya föränn nu, har på mig den jämnt nu :D

Miss Cherry Cupcake sa...

Tack för tipsen om bra Vintage butiker, har nästan bara gått till Beyond Retro när det gäller kläder, men det är alltid kul att testa något nytt!
Synd bara att det är för mycket 80-tals känsla på Beyond vilket jag inte alls är sugen på...men det gäller och ta sig tid och leta då kan man hitta mycket fint.

A spoonful of mint sa...

Ditt hår ser jättefint ut.

Madelene sa...

Oh, din hårfärg är ju helt galet fin!!

Betty Lou sa...

Miss cherry: Beyond har verkligen nästan bara 80-90-tals kläder, ingen hit... Så är dom dyra och kläderna brukar vara trasiga så jag undviker det stället, tyvärr har jag ett till-godo-kvitto där som jag måste utnyttja.

A spoonful, Madelene: haha tack. själv tycker jag den är lite skabbig, blir så där när jag inte tvättat håret på ett par dar.

Aurélie Muller sa...

oooohh i love your hair, again and again!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin