tisdag, maj 26, 2009

My Baby Jo.

Jag och 2 av mina systrar ska ev. åka utomlands tillsammans, nån sista minuten. Dom vill bada & sola, jag vill äta god mat, dricka gott vin, bada och se intressanta saker. Jag ogillar värme och får värmeslag när det närmar sig 30+... Vill till nåt ställe där det inte finns turister utan bara söta gummor & gubbar som spatserar med käpp osv. Har ni några tips på nåt sånt ställe säg till! Nåt litet ställe kring medelhavet blir toppen! Iaf så ska jag innan den resan inhandla en bikini. Testade en på Sivletto i helgen, en prickig från Esther Williams men det blev lite för mycket prickar så ska nog köpa en svart i samma modell från My Baby Jo. Så här snygg är den: Antar att det är från Esther Williams också. Finns i fler färger samt som baddräkt så kika in allt här: My Baby Jo. Får hoppas att dollarn sjunker ännu mer så blir det lite billigare :D

Me and 2 of my sisters are going on vacation together later this summer. They want to do some sunbading. I want to eat & drink yummy things, see interesting things. And i actually don't like when it's too sunny and hot. I don't want to go to a place full with tourists, i want to see cute old people, you know a sleepy little village somewhere in around the Mediterranean. If you know a place like that let me know! And yes, i'm gonna buy the black bikini above from My Baby Jo, i think it's from Esther Williams because it's the same model that she haves.

12 kommentarer:

Johanna sa...

Jag har funderat på att köpa en av de baddräkterna i över ett år nu. Det är verkligen den perfekta baddräkten..

Cherrry Cupcake sa...

Hej!
Jag var på Fuerteventura för två år sedan, inte lika mykt turister som på andra delar av kanarieöarna, Corralejo är en mysig stad, dock är det ganska mykt surfar folk på ön!

Annars är Kreta en hit!

Lady Thirty sa...

snygg!

Betty Lou sa...

Johanna: Dom är väldigt tjusiga, vore inte helt fel med en svart baddräkt heller.

Cherry Cupcake: Tack för tipset! Ska kolla upp det.

Lady Thirty: ja! är ju ganska svårt att hitta en fin bikini numera.

Tifa sa...

Ja MyBabyJo har också dem från Ester Williams! Dom är ju verklig asbra! Funkar lika bra på land i hav & pool! KÖP :)

Betty Lou sa...

Tifa: väldigt underligt att det inte står att det är Esther Williams :D Väntar bara på skattepengarna :D

Sandy De Luxe sa...

Fiin! Jag har inte hittat den turkosa till dig men jag har ett H&M kvar..

Betty Lou sa...

Sandy: åh du är så snäll! hoppas en 36:a gömmer sig nånstans :D

Elina sa...

Skönt att fara ut och resa med systrarna! Jag och syster funderar på att åka till Prag... Inte så mycket sol&bad där men det är absolut inte mig emot ;)

Betty Lou sa...

Elina: ja, det blir första gången. samt första gången jag åker på solsemester, har bara blivit london innan, och budapest och en helsingfors-kryssning :D åh prag vill jag gärna åka till!

elins sa...

när vi reste till las palmas på kanarieöarna var jag lite småledsen för jag tänkte att det skulle vara sådär turistigt och överexploaterat - men det var det vekrligen inte! förutom några flygvärdinnor/kaptener som bodde på vårt hotell sprang vi inte på några svenskar (eller andra icke-urinvånare) alls. längs gatorna sitter gubbarna på diverse caféer och sörplar kaffe i takt till världsproblemspratet. fint!

Betty Lou sa...

elins: ah! låter ju toppen! när var ni där? kanske var lågsäsong.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin