torsdag, november 06, 2008

Bad luck.

Är inte på det bästa humöret. I måndags fick jag nån slags allergisk reaktion mot nåt okänt så jag var 5 timmar på SöS innan jag blev hemskickad. Och nu som bonus så håller min andra och sista visdomstand (hoppas jag) på och komma upp och det gör lite ont. Jävligt irriterande att allt ska komma på en gång. Ska ringa närmsta folktandvård imon ifall det inte blivit bättre, är rädd för infektioner osv. Imon ska jag även göra allergiutredning, jippi!

It's not my week. On monday i spent 5 hours at the hospital. I got some kind of allergic reaction, to what i don't know yet. And now my last wisdom tooth has decided to come up, ouch!

5 kommentarer:

Casey sa...

Oh! I'm so sorry to hear about this! Sending you lots of get-well wishes!! :)

Lady Thirty sa...

urk...trist för dig.
jag hade en allergisk reaktion för en sådär 12 år sen, men du ska inte tro att de hittade var det var...hoppas de gör det för dig!

kram

Miriam Parkman sa...

Ja fan jag har haft en jävligt dålig dag i dag också! Missat tågen, sytt fel på typ allt på praktiken, inget hört från någon jag väntar på att få höra ifrån... Nä inget kul alls alltså. blä.

Dock ingen mystisk allergisk reaktion eller visdomstand på uppgång!
Hoppas du blir bättre:)
Kram!

Kitten sa...

When it rains it pours :( Hoppas de får reda på vad som orsakat allergin och att tandvärken inte blir värre!

Betty Lou sa...

casey: thanks honey. i'm feeling better now, just the tooth that hurts but i'm gonna go to the dentist tomorrow. i hope that they can pull it out.

lady thirty: min doktor trodde det berodde på tonfisken, som jag inte trodde det var så jag åt en burk. kan bli så där ibland, bildas mkt histamin men han sa att det inte är nån allergi. skönt, för tonfisk är så gott!

miriam: åh förhoppningsvis blir dina övriga veckor bättre :D jag ska till tandis imon så jag hoppas dom kan dra ut den så går det över på en gång. kram

kitten: tanden lugnade ner sig men värken kom tillbaks idag, som tur är ska jag till tandis imon. vill få den utdragen vore skönt fast den har inte kommit upp riktigt än så jag måste säkert vänta ett tag till :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin