fredag, november 07, 2008

Kappan.

Har fortfarande inte tagit en vettig bild på kappan när jag har på den så denna från Elle får duga. Kappan är från Ben Sherman och priset i tidningen är 3299 kr!!! Spanade efter den i Sthlm men hittade den inte, som tur var. I London gled vi in på Ben Sherman-butiken och där var den, 1500 kr billigare! Fattar inte varför kläder ska vara så jäääääävla dyrt i Sverige. Nå väl, jag fick den i present av min fina pojkvän. Den har mycket tyg nedtill, superfin i verkligheten.

I still haven't taken a good pic of the best find from London, a coat from Ben Sherman, so this pic from Elle will do for now. The price in Sweden is 3299 SEK (around $420, £265) and we found it in London for £150 and that's almost half the price! I don't understand why clothes are so expensive here in Sweden!

9 kommentarer:

Kitten sa...

Den ser ju söt ut! Men vilken prisskillnad!? Själv upplevde jag att allting var dyrare i england jämfört med finland...Men det beror ju på vad det är för varor också. Vore kul att se dig bära kappan också :) Ha en fin helg!

Ida sa...

Ser jättesöt ut! Ett riktigt kap med andra ord, med tanke på prisskillnaden!

Sandra sa...

tack! :D det är första gången jag testar att locka håret faktiskt. har ju lockigt hår naturligt så det har känts onödigt, men det är en helt annan grej med stylade lockar. mina egna blir aldrig så här fina! :)

Sandra sa...

och trevlig helg du också! :)

Mallis sa...

Fin!! Kul att hitta den så billigt.
Men det var en sjuk prisskillnad. Jag var i London nyligen och jag reagerade på att det var billigt. Man förväntar sig inte det-

Betty Lou sa...

Kitten: saker kanske är dyrare i finland? jag köper bara sprit och godis när jag är i finland haha så jag har ingen koll på vad prylar och kläder kostar

ida: tog några bilder idag när jag har på mig den så dom dyker upp snart

Sandra: jag tror det är lättare att få till lockar om man redan har lite lockigt innan.

Mallis: När vi var dom 2 första gångerna låg pundet på kring 14 kr och nu 12 kr så det vart ännu billigare allt. tycker sverige ska skärpa sig.

Daisymae sa...

Åhhh vilken fin kappa! =)

Elina sa...

Men Åh så fin!

Betty Lou sa...

daisymae: tack, jag är väldigt nöjd, man ser lite tjock ut i den vilket är bra för jag är lite rund haha

elina: ja, man känner sig så fin i den.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin