torsdag, november 13, 2008

HAPPY!

Jag är väldiiiiigt glad just nu, trots skallevärk och sjukdomskänsla. Gled in på Topshop idag utan förväntan, och där där fanns dom! Dom underbara svarta skorna jag tänkt på dagligen i mer än 2 månader. Dom hade fått in dom idag och jag köpte dom på en gång! Nu har jag spräckt min budget rejält men det är dom värda!

I'm so happy! I went to Topshop today and there they were. I loooooove them! Now i'm broke as hell but they're so pretty and worth it!

12 kommentarer:

Ida sa...

Åh lyllos! Är väldigt avis, men glad för dig för jag vet hur lycklig man kan bli av ett par sjukt fina skor. (eller det kanske bara är jag som är så knäpp?) :)

Linn Ekholm sa...

åh, vad kul att du hittade dem! De är verkligen perfekta! Som ett par fina gamla (på ett bra sätt) promenadskor! Jag måste nog också erkänna att jag är lite avis på dig, men jag är väldans glad för din skull! Tänk vad ett lyckat köp kan göra för humöret!

kramar

Death Stares sa...

Hi

This is my first comment here, just to say I love those shoes! I really want them too!

Kathryn x

fröken lila sa...

de är ju helt underbara..

men du, hur är det med storlekarna frán topshop? är en britisk 5:a verkligen en europeisk 38, eller hur känner du med din storlek (vet ju inte vilken du har)? jag vágade aldrig beställa skor frán topshop i och med att jag helt enkelt inte vet om de skulle passa eller ej.

Betty Lou sa...

ida: nä du är inte knäpp. jag blir alltid glad när jag skaffar nåt nytt!

linn: åh tack. jag är så nöjd! promenadskor vet jag inte för dom är ganska höga, är lite dålig på att gå i höga skor men får träna hemma :D

death stares: thank you! you can buy them at their webpage. nice to get new readers :D

fröken lila: tack, vill typ sova med dom haha. storlekarna ska stämma, jag har 39 och det här är en 6:a. dom jag provade i london satt perfekt & då hade jag vanliga sockar i också men dom här var lite för perfekt men antagligen för att ingen provat dom så jag får gå omkring med dom hemma och hoppas dom töjer sig. tar lite ont i tårna, sen är dom så höga så jag glider neråt :D

Nancy sa...

Att köpa skor man längtat efter gränsar till ren lycka! :)

Kitten sa...

Grattis! Jag hoppas du börjar trivas i dom!

Zizzi sa...

Jättefina skor! Förstår att du klämt och tänkt på de!
Kram cissi

fröken lila sa...

ja, det är bara att gá in dem. tio min varje dag, och efter ett tag gár det nog. tack! dá vet jag för dá borde en 5:a funka för mig..

Elina sa...

Åh good for you! De är så himlarns fina...

Betty Lou sa...

nancy: typ! jag blir alltid glad när jag får köpa mig nåt nytt, spelar roll vad det är. man kan köpa sig lycka, lite iaf :D

kitten: tack, jag vill typ sova med dom på haha

zizzi: tack, dom är så fina att titta på också! trodde aldrig att jag skulle hitta dom i min storlek så jag klämde inget alls utan köpte dom så fort jag såg dom :D


fröken lila: jag hade compeed-plåster på hälarna och när jag tog bort dom satt dom bättre :D vilka skor tänker du beställa?

elina: ja! älskar dom. går omkring med dom hemma i korta perioder så att jag inte dör helt när jag använder dom en kväll

emma vit sa...

åh! äntligen har du öppnat så inte bara de som har blogger kan kommentera, tack tack!

first things first, skorna är fantastiska. de var värda alla pengar i världen. word.

två. klänningen fanns ju på h&m i somras och jag var ett pucko som inte köpte den då, har försökt hitta den på tradera och whereever efteråt men sen hittade jag en liknande på cubus! hallelujah! såg även att det fanns fransklänningar på.. vero moda? de är lite här och var nu, så du borde kunna hitta en.

och tre. japp i.d. är faktiskt skitbra. jag gillar att den inte är så täckande utan det ser rätt naturligt ut och min hud säger ingenting även när jag är en fyllekaja och sover med sminket på. haha. jag har för mig att pudret kostade 350 eller något.. men köp på ebay, där hittar du det för typ halva priset. fast iofs, färgmässigt kanske det är svårt att veta, jag har iaf fair och det är en av deras ljusaste nyanser. any-ho, det är helt klart värt pengarna!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin