fredag, november 21, 2008

Buhu igen.

Underbara underbara Pushing Daisies läggs ner. Har hållit tummarna i veckor sen jag läst om nedläggningshoten och nu läste jag precis att det är 99% säkert att den läggs ner. Varför ska dom alltid lägga ner dom bra serierna, lägg ner den urkassa Private practice istället!!!! Får hoppas dom får göra klart hela säsong 2 men det är inte säkert :( :( Jag önskar att the Pie Hole fanns på riktigt, så skulle man kunna gå dit, njuta av goda pajer och Neds vackra ögon. Sen så vill jag gärna ha Olive & Chucks lägenhet, älskar tapeterna och möblerna som har samma mönster :D

One of my all time favourite tv-shows is getting cancelled! WHY WHY?!? I think that they can cancelled the shitty "Private practice" instead.

6 kommentarer:

Vintage Darling Bloppis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elina sa...

Alltså jag har missat den där serien totalt, jag är så lame när det kommer till tv-serier! Vilken kanal går den på?

Betty Lou sa...

elina: ingen aning faktisk. vet inte ens om nån svensk kanal visar, jag har laddat ner sen den började visas i usa. köpte 1:a säsongen ganska billigt när jag var i london, vilket var tur för jag hade tänkt köpa den här hemma och den är dyrare här.

Elina sa...

Aha.Jag får hålla utkik helt enkelt!

Betty Lou sa...

elina; jag gissar på femman eller trean ifall den nu skulle visas i sverige. men kolla på piratbukten ;D

Jenny sa...

Pushing Daisies går på canal+ på torsdagar kl 22. Helt underbar serie. Har en fäbless för söta mörkhåriga tjejer, pojkar med vackra ögon och färgsprakande omgivningar. Oh, så flott!

(Vill du svara något så gör det på min blogg, annars har jag så himla svårt att hitta tillbaka till bloggar :/ )

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin