tisdag, november 25, 2008

Glamorous casual.

(klicka för större bilder)Jag la pin curlsen efter detta mönster ovan på min födelsedag. Efter schamponering så hade jag i anti-frizz balsam från Aussie, sen när det är handdukstorrt i med curl defining mousse frizz control från Tresemmé, sen spruta på med lite läggningsvätska från Wella och sen när jag tar bort pinsen så använder jag Aussie instant freeze. Mitt hår är väldigt mjukt så jag behöver sånt som heter "extra strong" osv, när jag köpte Wellan så sa dom att det blir väldigt hårt, men inte på mig så ni kan ju föreställa er hur mjukt mitt hår är. Jag hade i dom 2 dar kan jag ju tillägga och sprayade på med läggningsvätska dan efter jag lagt dom, och sen på med bandanan igen och dan jag tog ur dom så tog jag bort bandanan, sprayade med vätska igen, lät torka och sen tog jag ur dom.

For my birthday-hair i used the pattern & products above. My hair is really soft so i need everything called "extra strong" or "super strong", but what i really could use is "supersupersuperextrastrong".

12 kommentarer:

Miriam Parkman sa...

Tack för det mönstret!
Det ska jag prova någon gång...
När det blev så bra på dig så!;)

Betty Lou sa...

andra jag sett som använt samma mönster får galet bra resultat, typ som på bilden. mitt hår är väldigt rakt & mjukt så det var ett mirakel att det blev bra och höll så länge så jag tror fan ditt kommer bli galet bra!

miss vintage love sa...

I love that hairstyle, so gorgeous!

Elina sa...

Tjusigt! Ska prova mönstret någon dag. Kanske ska ta och prova läggningsvätskan där då, har trubbel att hitta bra produkter. Så att det håller sig men samtidigt inte blir afro :P

Betty Lou sa...

miss vintage: yes! sadly my attempt didn't turn out the sam

elina: hur menar du med afro?
läggningsvätskan är till för att lockarna ska hålla formen. hatar fan mitt hår, så äckligt mjukt och glider runt

Rebecka sa...

Tycker fortfarande att Glimor är den bästa läggningsvätskan. Man behöver inga andra produkter än den och lite vatten så blir håret precis så lockigt man vill ha det. Tantläggningsvätska is the shit!

Betty Lou sa...

rebecka: använde både den rosa & blå i början men det gjorde absolut ingenting i mitt hår.

Anonym sa...

Fan vad svårt det ska vara då! Brukar få till ganska snyggt, sen går man utomhus och så tar vinden med sig allt vad lockar heter. Grrr. Jag är likadan när det gäller superduperhård hårspray, det är ett måste!

Kitten sa...

Jag testade lägga lite föninsvätska eller vad det nu hette häromdagen när jag skulle testa med lockar igen...Men sen orkade jag inte riktigt vänta tills det var helt torrt innan jag tog ur spännena. Inte så bra. :(

Betty Lou sa...

kitten: läggningsvätska eller settinglotion ;D om du tar ut dom när dom är blöta så blir det absolut ingenting av dom. så gör dom på kvällen, sov och ta ur dom morgonen om dom torkat men det borde dom gjort. glöm ej bandanan bara! jag brukar gå med mina i 2 dar ibland så håller dom lite längre, mitt hår är ganska mjukt och fördjävligt och håller lockar jävligt dåligt :(

the freelancer's fashionblog sa...

Jag måste nog ta och lära mig lägga curlsen enligt mönster! Nu rullar jag alltid bara på måfå...

Betty Lou sa...

freelancer: jag brukar oftast bara göra någorlunda på måfå men ser till att alla går åt samma håll. om jag bara ska sätta i hästsvans och få lite lockar så gör jag bara några här och där, ganska stora.

när jag väl kommer till bakhuvudet så är jag så less och gör snabbt för jag vill gå och lägga mig haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin