torsdag, november 20, 2008

Besök!

Min syster kom på suprise-visit i torsdags (fast jag misstänkte det ganska starkt) och stannade till söndag. Underbart med sällskap! Har gått på stan varje dag, hon har shoppat och jag köpte lite jag med så nu är jag väldigt pank men glad. Vi åt på Max, fikade på Vetekatten & läste senaste skvallret hemifrån i Haparandabladet (Pajala är ganska litet så om det står nåt där inga namn nämns så kan man luska ut ganska lätt vem det är haha).

7 kommentarer:

sött nonsens sa...

Max är ju så gott, haha! Så sjukt mycket bättre än Mc donalds & sånt där ushigt.

Betty Lou sa...

ja, fast Frasses i Pajala är ändå bäst! har ätit typ 2 gånger i mitt liv på mcdonalds, var 2003 och vi hittade inget annat. usch säger jag!

Little Rascal sa...

Mmmm, Max vegoburgare och prinsesstarta, javlar vad follt!
*grymt avis*

vifsla sa...

Snälla gud ta mej till Pajala innan jag dör!
*norrlandsdrömmar*

Betty Lou sa...

rascal: vetekattens tårta är bland dom godaste jag ätit!

vifsla: då kan du åka till gävle, ligger i norrland. nu är det så att jag inte säger norrland, för det är 53% av sveriges yta och jag blir bara upprörd när man säger norrland. så norrbotten eller tornedalen (googla ;D). och om man nu säger norrland så ska man banne mig säga svealand och götaland också och tala om alla som bor i dom landsdelarna som samma personer. jag hade tänkt posta lite bilder från vintern i pajala så håll utkik efter det!

Kitten sa...

Va kul med besök, tårtan ser verkligen god ut på bild *dräglar* Jag skall nog hålla utkik efter vinterbilder, här snöar det som bäst och det är så underbart fint att jag får lust att fotografera...

Betty Lou sa...

kitten: ja! jag får typ inga så jag är glad. det har snöat här i sthm men det försvinner typ på en gång :( längtar hem!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin