fredag, juli 03, 2009

It's friday, i'm in ♥♥♥

Förra året på marknaden ;D/Me at last years market.

Hej och tack för alla fina kommentarer jag fick i förra inlägget. Mer bilder av mina bendy rollers kommer inom kort. Det är marknad i byn, Pajala har norrbottens största utomhus-marknad, alltid andra helgen efter midsommar. Har köpt 2 fina plåtburkar hittills. Snart bär det av till en kompis och drinkar. Så nu försvinner jag in i dimman, hela helgen. Jag önskar er alla en härlig helg!


Hi and thanks for all the lovely coments on my last post, will post more pics with my hair done with bendy rollers. Now i'm on my way to a friend for lots of drinks, this weekend in Pajala it is the largest outdoor fair here in Pajala. That means lots of alcohol. Have a great weekend all of you sweeties!

7 kommentarer:

Cherry Cupcake sa...

Ska testa locka håret med bendy rollers ikväll, har väldigt tjockt hår så att göra pincurls tar evigheter att göra!

Trevlig helg på dig!

BillieB sa...

ohhåå! visa vad johan gjort på dig? eller det kanske redan finns upplagt? minne som en guldfisk

BillieB

Betty Lou sa...

Cherry: jag har också galet tjockt hår som har blivit väldigt långt helt plötsligt så det är jobbigt att borsta men brukar göra pin curls ibland. nu är jag inne i en bendy rolls period

BillieB: en urgullig pärluggla med hjortron som det står pajala under och sen 2 händer med lite vågor och blommor som det står tärendö under. han har haft bilder på myspacen men vet inte om dom är kvar. min mor & far vet inget och får inget veta haha.

Betty Lou sa...

Billie: min pojkvän har en gädda av johan, den finns på myspace. och min kompis hanna har en gypsy-tjej som också finns på myspace. sen några till av han som inte finns uppe. jag rek. johan till alla jag känner typ, hittils har 4 nappat :D

BillieB sa...

haha shit pomme fritt..föräldrarna får inget veta! haha

sara sa...

det lät som din helg har varit bra=)

Betty Lou sa...

BillieB: nä, blir som mycket gnäll då haha

sara: haha jo den var toppen!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin