torsdag, oktober 02, 2008

?

Jag undrar vilka det är som läser min lilla blogg och så vill jag veta vad ni vill läsa om.

I wanna know who you are that reads my little blog, and what you want to read about

30 kommentarer:

ingen fara på taket sa...

Jag stötte på din blogg för nån månad sedan när jag googlade om en traderagrej och går in och läser den ibland. Jag gillar att läsa om vintage-fynd.

fröken lila sa...

ja, lite vet du väl om mig redan, att jag bor i tyskland och gillar 30-40-50-60talet. jag älskar film, sá om du har fler filmtips skulle jag bli glad!
annars.. jag áker mycket mellan oslo och tyskland för att min pojkvän bor där, och jag älskar att shoppa báde vintage och nya saker.

förresten sá skulle jag vldigt gärna vilja se lite foton pá din lägenhet, ifall du har lust med det?

och sedan sá undrar jag om du skulle vilja länka till mig, för dá skulle jag bli överglad!

Lillgull sa...

Jag läser din blogg! Jag har haft en gammal länk till din blogg förut som inte funkade(slog mig aldrig att googla efter en ny, jag trodde du hade lagt av) Men så för ett litet tag sedan fick jag som förslag att jag skulle läsa din blogg av en vän-för vi skulle tydligen vara väldigt lika. Jag blev helt överförtjust såklart. Och jag är en dam med bra smak ska du veta, hihi. Jag gillar den stilen på bloggen som är nu.
Mer bakning kanske? Men ingen press..

casey sa...

I read your blog!!! :) I think the most recent post I really enjoyed was the one of pin-curl inspiration! That was fantastic!!! :)

Anonym sa...

Jag läser den, som du antagligen vet :)
Som någon sa innan, det skulle vara väldigt kul att se bilder på din lägenhet! Och såklart mer bilder på dig, och alla fina kläder :D

Rebecka sa...

Jag läser din blogg! Och jag läser den för att jag gillar femtiotalet och kulturen som har blivit kring detta underbara årtionde! Det är intressant att se hur du lägger håret, vilka kläder du använder och att se fynd som du har gjort. '

Jag tycker dock att du borde lägga upp lite fler bilder på dig själv i dina tjusiga kläder och sådant! Lite mer "outfitbilder" helt enkelt. :)

Vintage Darling sa...

jag läser din blogg, som du vet!

vill gärna se mer outfits och hår och sånt, gärna bilder från din lägenhet också. kram!

Zizzi sa...

Jag läser din blogg! Jag vill också jättegärna se lite mer bilder från din lägenhet, annars tycker jag om din blogg som den är med alla fynd, traderaauktioner m.m.
Kram cissi

Kitten sa...

Hejsan, ännu en trogen läsare här! En del andra har önska mer outfit-bilder och hår-tips, och det skulle jag också vara intresserad av att läsa. Annars gillar jag att se alla fina fynd du gjort och vad du säljer, så fortsätt för all del att visa sånt! :)

Elina sa...

Och jag är en trogen läsare. Tycker om att se dina shoppingfynd, pincurls och allt annat som kan finnas mellan 20-tal och 60-tal (med en gnutta nutid förstås) :)

Sandra sa...

Jag läser - och vill som en del andra sagt se lite mer bilder ppå lägenheten och dig själv i dina shoppingfynd :)

Sandy sa...

Jag ska börja läsa din blogg. Hittade den först idag. Gillar också 50-talet och rockabillykulturen.. OCh loppisar då förstås. Är det ok att jag länkar? Ha en fin dag!

alberte sa...

jag läser med. och tittar framförallt på alla fina bilder! det är väl bara att köra på liksom...

schmut sa...

jag har småglott lite då och då. ganska skönt med en svensk livsstils-blogg inom vintage-stuket. annars blir det lätt att man fastnar hos amerikanarna och blir lätt förbittrad över att allt verkar så mycket billigare 'over there'.

Lo sa...

Jag kikar in här hos dig var dag. Det vore kul att se fler av din outfits, med hår och allt!
KRAMAR

Lady Thirty sa...

jag kikar in varje dag :)
jag vill se mer av dina outfits och mer bilder på din lägenhet vore trevligt :D

kramelikram

Anonym sa...

Jag läser alltid, du är väldigt inspirerande! ;)

Linnea sa...

Hittade precis till din blogg...mysig...kul med vintagefynd....jag har ju sjalv precis oppnat en vintagebutik i goteborg sa kul att titta in hos andra som har lite av samma intresse!
Ska fortsatta lasa.

Lilly Lee sa...

Jag läser din blogg!

Fleur de Guerre sa...

I read your blog! I like reading about anything and everything. I'm not fussy, me! :D

Colourdrips sa...

Jag läser din blogg! Nu har jag tom loggat in på min sambos blogspot för att kunna kommentera ditt inlägg.
Jag skulle bli jätteglad om du öppnade även för andra kommentarer, för jag som inte har en egen blogspot kan ju tyvärr inte kommentera allt fint i din blogg!

Jag tycker som Jessica, mer outfitbilder med frisyr och hela alltet, sen bilder på ditt hem och annat smått och gott!

Mvh, Rebecca som i vanliga fall finns på hallonsemla.devote.se

Ida sa...

Jag läser din blogg, blir lika glad varje gång du har uppdaterat! Extra bra nu att du har öppnat upp för kommentarer från de som inte har blogspot, så att jag kan kommentera!

Gillar att se på dina fynd och tradra-auktioner. Och senaste inlägget om pincurls var super, mer sånt. Annars skulle jag nog, som många andra, vilja se mera outfits och bilder på ditt hem. Det vore kul!

Olivia sa...

Jag läser din blogg hyfsat regelbundet, jag gillar att läsa om shoppingtips, se outfitbilder och gärna mer hårinlägg och tutorials. För jag är själv så dålig på att fixa håret i mer än luggtupering och tofs, men har svurit på att bättra mig, därför är det kul med tips. Sen är det alltid roligt med diverse vackra bilder för inspiration, allt från kläder till inredning eller smink.

ha det bra/Olivia

Linn Ekholm sa...

hejsan! Även jag kikar in på din blogg och läser om vad du har för dig. Jag kan hålla med dem andra i allt de säger. Inget mer önskemål att tillägga. =0)

kramkram

a cat of impossible colour sa...

Hi there! My name's Andrea and I live in New Zealand. I love your blog and there's nothing I would change.

Miriam Parkman sa...

Du vet väl redan att jag läser...

Jag tycker nog också att det är bra som det är. Kanske lite mera Norrlands-patriotism! hehe nädå. Men kanske har du några fina historiska grejer från Pajala? Det känns exotiskt även för mig.
Annars blir jag alltid lika fascinerad över dina ebayfynd.
Kanske nåt recept också?
;)
Kram

Sofie Violett sa...

Jag tittar in nästan varje dag och tycker att du har en grymt bra spridning på ämnen, du är otroligt inspirerande! Guldstjärna i kanten för frisyr-inläggen, och bilder på nya lägenheten väntas på med spänning.

Linda sa...

Lite sent kanske att skicka en liten kommentar i detta inlägget men jag gör det i alla fall. Jag gillar din blogg som den är men mer bilder av alla slag är ju alltid roligt, kläder & inredning är så himla kul att inspireras av.

Ha det fint!

Linda ()

Betty Lou sa...

linda: det är inte försent, har ingen tidsgräns :D

Anonym sa...

Jeg er innom en gang i blant =) Oppdaget den for et par måneder siden. Vil helst lese om mote, mote og mote =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin