måndag, oktober 19, 2009

Clarks originals.

Igår fick jag äntliiiigen tag på Clarksen! Sista paret i min storlek. Eller dom är en halv storlek för stora så jag måste köpa sulor & hälinlägg men är sjukt nöjd! Har ju letat överallt efter dom./Yesterday i finally got my hands on these lovely shoes from Clarks. The last pair in my size. Well not really my size because they are ½ size too big so i have to buy some insoles. But still, i'm happy that i found them.

8 kommentarer:

Daisy sa...

Jag har också köpt dem och har hunnit gå i dem en del. De är inte bara snygga, utan även supersköna! Hoppas att du också ska trivas i dina.

Betty Lou sa...

Daisy: ja, har gått lite med dom och dom är verkligen ursköna. högra skon är tyvärr ganska ingådd & lite större än vänster så måste köpa hälkuddar & innersulor så att jag inte glider ur dom haha.

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Vart har du hitat de? VIll också ha ett par!

Betty Lou sa...

Nadja: på forum nacka på crispin. fanns kvar en 4 & en 5:a och dom skulle inte få in mer. Jag köpte ju en 6:a & det är 39½ & jag har 39 så dom är aningens för stora. så jag måste köpa sulinlägg & tjockare strumpor.

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Aha, så inte på nätet alltså... Synd, Nacka är lite för långt att åka för ett par skor... Men snygga är de! Hoppas de passar!

Miriam Parkman sa...

Åhh det var ju superfina!
Clark's är dessutom ett riktigt favoritmärke. Åhh de där vill jag också ha...
hehe

Betty Lou sa...

Miriam: åh ja, clarks är sköna & kvalitén är superbra. då får du skynda dig till forum nacka & crispin där, fanns bara 2 stl kvar 4 ½ & 5 har jag för mig. sen ska dom finnas i västerås också :D

Betty Lou sa...

Nadja: dom finns på tyska ebay har jag för mig, men är ännu dyrare där. så finns dom tydligen i västerås om du har vägarna förbi där :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin