torsdag, oktober 22, 2009

Cross-stitch.

Jag har ont i halsen och huvudet, orkar inte bli sjuk igen :( Har spenderat dagen med att brodera och titta på "Poirot". Började på broderiet igår kväll och har sedan dess hunnit en del, lite mer sen jag tog bilden. Är svårt att sluta :D Korsstygn är det enda jag var bra på när jag hade syslöjd. Har inte broderat sen 2000 men jag är förvånad över hur lätt det var att komma igång./I've had a sore throat and a headache all day long :( Spent the day watching "Poirot" and the embroidery above. Cross-stitch was the only thing i was good at when i had sewing in school. Haven't done it since 2000 so i was surprised how easy it was to get started. It's hard to stop :D

Fick denna bok igår, full med roliga motiv. Så fort jag är klar med den jag gör nu så ska jag börja med något motiv från boken./Got this book yesterday, so many funny motives! Just have to finish the one i'm doing now.

2 kommentarer:

Kitten sa...

Spännande, vad ska det stå när den blir klar? *nyfiken*

Betty Lou sa...

Kitten: det ska stå "det man inte minns har inte hänt" :D tyvärr räknade jag fel så en hel jäkla rad hamnade för mycket åt höger så jag var tvungen att sprätta upp allt så tråden räckte inte. har nte kvar (i "inte)" & ett hjärta.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin