torsdag, oktober 01, 2009

More hair.

Mer bilder från i onsdags. Jag är lite lat så håret tvättades förra fredagen och sen rullade jag upp varje kväll. Särskilt smutsigt är det inte, bara färgen som ändras till mörkare. Tvättar annars det 2 gånger i veckan./More pics from wednesday. I'm a bit lazy so i washed the hair last friday and then i just re-set it every night. The only sign that i have dirty hair is that it gets a bit darker. I usually wash it 2 times a week...

17 kommentarer:

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Ja men visst är det fantastiskt hur man kan "återanvända" sina lockar! Min frisör tycker att jag är tokig som lägger håret innan jag somnar men det blir ju lättare och lättasre att lägga för varje kväll, lockarna lägger sig nästan själva på plats ju! Jag tvättar mitt hår mellan en till två gånger per vecka.

En fråga; Kör du med läggningsvätska i vått hår eller mousse i halvtort/tort hår? Märker du någon skillnad i lockarnas sammarbetsvilja?

Cherry Cupcake sa...

Tjusigt :)

Ditt röda hår verkar aldrig tappa vare sig glans eller färg, hur lyckas du?..när jag hade rött hår var jag tvungen att använda färgberavarnde produkter och tona minst en gång per månad..

Elina sa...

Åh, så du lägger upp det varje kväll? Ska prova på det jag med :)

Andi B. Goode sa...

I love your hair. It's gorgeous.
-Andi x

Mrs.Dinosaur sa...

very cute :]
I like your hair so much and you sweet sweet sweet blog, too!
Best wishes

LandGirlontheHomeFront sa...

Your hair really suits your lovely eye and skin coloring. Perfect curls, too.

Betty Lou sa...

Nadja: Jag borstar ut lockarna lite & så rullar jag upp igen varje kväll. Jag har handuken i ett tag för jag orkar inte riktigt fixa det på en gång. Avskyr blött hår, men är nog mer blött än torrt när jag har i mousse och sen läggningsvätska (spray från Wella). Sen jag började med den kombon (plus anti-frizz balsam) så har lockarna hållit mycket bättre, innan så var det rakt på några timmar. Nu håller dom hela dagen, även efter svettiga fjärilshuset så hade jag lockarna kvar. Lite försvann men inte allt. För mig håller lockarna bättre när jag har blött/fuktigt hår än när jag lagt när det nästan är torrt.

Cherry: Tack :D Ja du, jag vet inte alls. har alltid varit väldigt glansigt och förut har jag haft svårt att få lockarna att hålla för det har som bara glidit. Men nu har jag hittat bra produkter som passar mitt hår bra. Gör aldrig inpackningar eller liknande, färgar med henna, har i lite olivolja i smeten.

Elina: japp, borstar bara och rullar upp igen. sprayar på lite läggningsvätska. skulle sova utan att rulla upp så skulle det bli en enda stor tova

Andi: thanks sweetie :D

Mrs. Dinosaur: oh thank you for your kind words :D

Land Girl: thank you :D i have blue/green eyes but on some cameras i get really intense green.

Ms. B sa...

You have such gorgeous hair! I love the style and color!!

Rebecka sa...

Så himla fin du är i håret.

Kitten sa...

Tjusigt! Gillar också färgen och blev nu nyfiken på vad din riktiga hårfärg är? Du passar ju så bra som rödhårig...

Miriam Parkman sa...

Hihi vet du vad, du gick förbi mig idag! Jag jobbar nämligen i Gallerian nu torsdag-söndag, med ett slags second hand-projekt som Polarn o. Pyret har. Så, jag stod där i randig tröja och så gick du förbi i fin kavaj och sjalett! Jag var på väg att ropa "Betty!!" men sen kändes det lite dumt, så ja, du gick förbi helt enkelt. Jag vet ju inte vad du heter på riktigt! Men om du har vägarna förbi gallerian fler gånger den här helgen, säg gärna hej;)

Betty Lou sa...

Ms. B: thank you!

Rebecka: Tack! Känns bra med tanke på hur längesen det var det var tvättat :D

Kitten: Tack. Har varit rödhårig i 10 år och lite till, hade blont/råttfärgat innan om jag minns rätt :D

Miriam: hihi där ser man. Du skulle huggit tag i mig :D Jag såg den där stora röda boxen & läste skylten men minns inte att jag såg någon i närheten. Jag känner mig blind nu!!! Jag åker iväg på kryssning imorgon annars hade jag gärna kommit förbi. Britta är mitt riktiga namn tyvärr, Betty hade jag föredragit.

Zizzi sa...

Jag ÄLSKAR din färg på håret! Är det naturligt eller färgat?

Betty Lou sa...

Zizzi: färgar sen 10 år :D och är smutsigt på bilden, får mörkare hår då.

Madeleine Miranda sa...

You have the most striking hair, it's wonderful!
Love your blog, I shall add you to my bloglist!

xxx

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

HAR wella läggningsvätska???
Jag tycker jag har letat och letat! Vad heter produkten? Måste prova combo!

Betty Lou sa...

Miranda: oh thank you!


Nadja: yes. kolla här: http://bettylougotanew.blogspot.com/2008/11/glamorous-casual.html

jag har den starkaste, när jag köpte den första gången så sa frisören att det kan bli stenhårt och krispigt, men jag har så mjukt hår som typ slukar spray & andra produkter så jag har inte märkt av nå krispighet.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin