söndag, maj 02, 2010

London part 1.

Mina fötter på Heathrow. Glömde att ta fler bilder än så här första dagen./My feet at Heatrow. Forgot to take more photos on the first day.
Andra dagen i London drog vi till Tower of London! Ungefär 3 timmar spenderades där, mycket att se! (Klicka för större bilder)/On our second day in London we went to Tower of London, finally! Spent 3 hours there, so much to see. (Click for bigger pics)
Vackert/Beautiful.
Utanför denna byggnad så sa den kvinnliga vakten att hon älskade min outfit, sånt gör ju ens dag!/Outside this museum a women told me that she loved my outfit. Made my day!
Utställning om den brittiska armén genom tiderna./There was an exhibition about the english army through the ages.
Tänkte nog på alla hemliga lönngångar som det nog kryllar av!/I was thinking about all the secret passageways that there must be there!
Fit for a King hette utställningen. /The exhibition is called Fit for a King.
Hästar/Horses.

More to come...

12 kommentarer:

Fleur de Guerre sa...

Welcome to London lady! You had nice weather - pity it's all gone awful now.

Is that a moustache brooch?!

BaronessVonVintage sa...

fantastic! LOVE your hat!

Amanda sa...

Åh du verkar haft en fin londonresa!

Jenny Olofsson sa...

Åh det är så underbart i London! längtar tillbaka dit, när jag ser dina bilder. Du verkar haft det jättetrevligt:) ser fram emot fler bilder!

Tjuettan sa...

Ser härligt ut! Bra väder också.

Emily sa...

du är så himla fin!!

Erika sa...

Supersnygga bilder! Ni verkar verkligen ha haft tur med vädret. Jag minns att London var väldigt stressigt, men borde kanske besöka det igen, ge det en till chans... Towern var i alla fall väldigt fin =)

Jacqueline sa...

åh vad fin du är! :D älskar hatten!

Olivia sa...

Åh, vad härligt det ser ut...Din hatt är ju urtjusig!! Måste åka till England snart asså, eller kanske skottland.....Ah, storbrittanien blir det i vilket fall som helst nästa gång semesterkassan är ihopsparad...

btw. måste fråga dig lite om skoråd.. Har lite funderingar över Willits storlekar...vilken storlek har du. upplever du dem som stora eller små i storleken? har hittat lite olika uppgifter, en del säger att de är små i stl och en del att de är så smala att man bör ta en stl större...men det finns ju olika vidder...hm..ah, jag funderade iaf på 10d. borde vara 41 lite bredare..men man vill ju inte att de ska vara tokstora så de ser ut som clownskor...hehe, nej det vore ingen hit...har du några råd??

/Olivia

Betty Lou sa...

Fleur: Thank you! It was perfect on tuesday. A bit too windy on wednesday but it was wonderful to wear a dress without feeling cold.

Yes it is! There's a campaign every year against prostate cancer and you can buy a pin and donate money.

Baroness: Me too! Bought it a few years ago, new production. I actually found 2 hats in London :D

Amanda: ja den var toppen!

Jenny: Skulle verkligen kunna tänka mig att bo där, så mkt trevligt folk.

Tjuettan: ja, vi hade tur. Inte så äckligt varmt, var nog kring 21

Emily: tack tack :D

Erika: ja, det var underbart att gå med klänning! tisdagen var varm, men onsdagen sa dom var den varmaste på året men jag tyckte tisdan var varmare. London är stort & det är mkt att se och hinna med, jag hann tyvärr inte med allt jag hade tänkt denna gång. Därför blir det nog en resa i höst :D

Jacqueline: tack :D

Olivia: Skottland har jag velat åka till sen jag var liten, blir aldrig av. London är underbart, var mitt fjärde besök där. Ev. att det blir ett i höst :D

Jag beställde ju via mybabyjo och skickade mitt fot-mått och dom fick bestämma vilken som passade bäst och det blev 8.5 och det är ju en 39 som jag har så jag tycker stl stämmer bra. och dom hade nog bara en enda vidd

Jenny Olofsson sa...

Tänkte bara tala om att Jag har nominerat din blogg, titta in här om du vill veta mera:
http://jenny-foroldtimessake.blogspot.com/2010/05/blog-post.html
För din blogg är så fin!
kram

jessica/vintageportalen sa...

vilken underbar hatt!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin