tisdag, oktober 14, 2008

Too faced.

Jag använder sällan ögonskugga just för att det brukar se illa ut efter ett tag så när jag såg denna primer på ASOS slog jag till. Den funkar finfint, och förpackningen är vacker, ca 155 kr. Såg att den finns på Åhléns city också men där är den mycket dyrare, kring 250 kr.

I recently got this Too faced eye shadow primer and it's great! And pretty too look at ;D

17 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, om den verkligen funkar bara måste jag ha den! Alltid när jag använder ögonskugga får jag som en ful rand i "vecket" på ögonlocket.

B-b-b-etty sa...

ida: ja precis så fick jag ALLTID! blev så där flottigt. så den här var precis vad jag behövde. den verkar väldigt dryg också så det är bra om man använder ögonskugga ofta

Lady Thirty sa...

tack för tipset!
jag har varit sugen på att köpa den, nu har den större chans att få komma till min sminknecessär ;)

ha en bra dag!

spoonful sa...

Snygg förpackning! :) Själv använder jag Lumene, funkar också bra.

B-b-b-etty sa...

lady thirty: hoppas du gillar den :D

a spoonful: jag hade en mac för hela ansiktet men nu är den slut och vill ha en lite billigare, har du nå tips?

Sandra sa...

jag vill se bilder när du wii fit:ar! :D

B-b-b-etty sa...

sandra: nej! ingen får se mig. min pojkvän kör först medans jag sover och sen när han är på jobbet kör jag. du kan ju kolla på youtube när mer smidigare människor fitar :D

Anonym sa...

Nu när jag inte har nån ögonprimer kvar (hade en jättebra från urban decay förut) så använder jag vanlig foundation på ögonlocket som jag fixerar med transparent löspuder- det funkar skitbra! Har inte haft en enda dag där ögonskuggan har lagt sig i ett streck i ögonlocksvecket. Budget tips, för den som inte har råd med ögonprimer...

Sandra sa...

ja, jag läste på lite om det och tänkte att det inte är värt risken. i morgon har halsonten förhoppningsvis försvunnit, känns som att den är på bättringsvägen :)
låter jättekul med wii fit. och det är så mycket enklare att motivera sig när man slipper ge sig ut i höstrusket och cykla till träningen (jag har dock bara 300 meter till där jag tränar, lyx!)

Frida sa...

Jag rekommenderar Urban decay's primer potion till alla andra som söker en bra primer, den är helt enkelt bäst! älskad av många. Finns på HQhair.com, Blush.se och säkert på fler ställen!

Kitten loves vintage sa...

Mm, vilken söt förpackning. Om det blivit nåt av min karriär som grafisk designer skulle jag ha velat göra en massa retro-inspirerande förpackningar, affischer, m.m. Men nä. Ska man jobba med sånt måste man bo i storstan, lååångt från alla nära och kära :(

susanna sa...

Ey! Kommer till Stockholm första veckan i december, är du i stan då?

B-b-b-etty sa...

kitten: äh det kan man väl göra hemifrån, man behöver väl bara papper och pennor och en dator?

susanna: yes! vilka datum var det? jag åker hem 12 så innan dess är jag här :D

susanna sa...

Jag åker ner 1:a december och lär vara nere fram till 4:e eller 5:e.

B-b-b-etty sa...

susanna: vad ska du göra här? vi kan fika på vetekatten & kanske gå till Hallwylska och när man ändå är där så kan man äta på libanesiska stället som är vägg i vägg, åh deras buffé är too die for!

susanna sa...

Den 1:a och 2:a ska jag på läkarbesök på Karolinska i Huddinge, jag kommer bo i Flemmingsberg, sen 3-5 så får jag göra exakt vad jag vill.

spoonful sa...

sorry, inget tips. Men jag meddelar om jag snubblar över någon.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin