söndag, juni 07, 2009

Pepper.

Testade göra färsfyllda paprikor. Gott gott! Quornfärs med lite tomat och massa hackad spenat och lite feta på det./Pepper filled with quorn mince, cherry tomatoes, spinach and some feta cheese. Yummy!

Koka paprikorna några minuter så att dom blir mjuka. Stek färsen som vanligt, ha i hackad spenat och hackade tomater. I med allt gott i paprikorna och toppa med fetaost och sen in i ugnen på ca 200 grader (minns inte riktigt) i 20-30 minuter/Boil the peppers a few minutes so they get a little bit soft (?), do the mince as normal, in with spinach (i used frozen chopped) and some cherry tomatoes. The fill the peppars and put some feta cheese on top. Bake for about 20-30 minutes.

10 kommentarer:

fröken lila sa...

láter gott! det var längesedan jag gjorde sádana.. fast, jag brukar fylla paprikorna utan att koka dem, de blir ju "kokta" i ugnen sedan...

Bettie Booh sa...

Oj, det låter supergott, tror jag ska prova till middagen ikväll. Tack för tipset =)

Betty Lou sa...

fröken lila: dom blev faktiskt inte så värst mycket mjukare i ugnen. alla recepten jag kollade så stod det att det skulle kokas lite.

Bettie Booh: varsågod! alla behöver nog lite ny matinspiration då & då

vifsla sa...

Abbans! Jag som stod på affären och funderade på fyllda paprikor men jag visste inte vad jag skulle stoppa i för jag ville ha dem vegetariska och nu när jag kommer hem så har du recept i bloggen. Märkligt!

Betty Lou sa...

Vifsla: hihi brukar vara så

loppisfia sa...

det ser jättemums ut.. ska nog hitta på en egen variant! :>

Betty Lou sa...

loppisfia: ja,bara att trycka i vad man nu har hemma. jag hade bara 3 körsbärstomater så det fick bli det. är nog gott med röda linser i också. spenat är sanslöst gott i det mesta

Betty Lou sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fanny sa...

gud så gott! nu blev jag genast väldigt hungrig

Betty Lou sa...

Fanny: testa, bara fyll med sånt du har hemma. som jag gjorde, nästa gång ska jag nog fylla med något mer

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin