onsdag, juni 03, 2009

Where are you?

Letar efter sandaler, enda fina paret jag hittat är dom ovan från La redoute för 250 kr. Köpa eller inte är frågan. Vad tycker ni? Vill egentligen ha ett par espadriller (konstigt ord) men hittar inga alls!!! Var in till stan igår och hittade absolut ingenting i sko-väg.
Hittat ett fint par från Re-Mix men dom kostar $49 (och det är på rea!) och det är alldeles för dyrt för mig just nu. Dom har funnits på min önskelista länge nu, men dyrt dyrt.

Found a pair of nice sandals at La redoute and i can't decide if i should buy or not. I'm actually looking for a pair of espadrille but no luck at all. Haven't found a single pair anywhere! Well, i found the pair above from Re-Mix but $49 are a bit too expensive for me at the moment. Want something similar but cheaper.

12 kommentarer:

Cherry Cupcake sa...

De från La redoute är fina!

Känner samma sak, det finns ingenting i skoväg i denna stad!

woa sa...

De var fina! Brukar det förresten itne finnas espardsaker på tradera?

amanda sa...

de från laredoute är fina och jättesköna! jag är inte alls van att gå med högre klackar, men dessa kan jag gå i länge. kan bli lite varma efter ett tag då de är gjorda av fejkläder, men de är ju inte så instängda direkt, luftiga.
hoppas du hittar någt fint!

Betty Lou sa...

Cherry: tror det blir svarta för mig, passar till allt. lite sugen på röda också men får se. nä alltså var på alla jäkla kedjor och nada! samma sak kläder, försökte hitta en kjol att ha i sommar, hittade bara korta :( hittade dock en skitfin a-linjeformad på h&m trend men fanns bara kvar i 34 :(

woa: jo det brukar det, jag letar för fullt :D

amanda: ah det är ju bra att veta, tack! jag har ett par sandaler därifrån som är 7 cm och inte alls svåra att gå i fastän andra skor med lika hög klack kan vara jättesvåra att gå i. kilklack is the shit! tror nog jag ska beställa dom.

vifsla sa...

Jag såg nog espadiller, dock vita, virkade på Lindex i Mora. Men det kanske inte är något för dej.

Emma sa...

De överst är på rea också! Aktivera den så får du dem för halva priset.

Betty Lou sa...

Vifsla: ah tror jag såg dom på lindex jag med, lite för mycket detaljer för mig men tack ändå. är väl så att man hittar när man inte letar

Emma: åh tack för infon! ska kika hur mkt billigare dom blir, är redan ganska billiga :D väntar på skattepengarna...

Betty Lou sa...

men äsch nu är dom slut i min stl!

anna sa...

åhlens har en version:
http://www.ahlens.se/mode/aktuellt_sortiment/index.html_1178666752.html

Betty Lou sa...

anna: synd bara att jag är i pajala nu men tack för tipset!

Anonym sa...

Jag har haft enorm tur!
Kilklackskor med sådan där "halm" klack :) leopardmönstrad med ett litet knut framtill slingback och peeptoe på HM för under 200spänn tog stlk större än vanligt och de är skööööna!
Vänligen ///Kristina en trogen läserska och kanske snart med blogg

Betty Lou sa...

Kristina: såg dom på hm tror jag, fin modell men jag är inget fan av djurmönstrat ;D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin