tisdag, juni 30, 2009

Pin curls.

Gammal bild från april (kanske). Avskyr att mina tänder syns men jag var så nöjd över att ha fått en någorlunda lyckad pageboy/I hate my teeths and hate that they're showing but i was so happy over my pageboy. Think it was in april, don't remember... Don't know where i got the bags under my eyes :( La pin curls efter ett mönster som Miriam fått av en av hennes läsare, älskar det! Det var första dan på jobbet, jag fick näsblod innan jag skulle åka och sen punktering på cykeln mitt i en backe, underbar start på dagen alltså.../I did pin curls after a setting pattern i found over at Miriams that she got from one of her readers, i love it! I got Hollywood-curls. It was my first day at work, i got nosebleed just before i left and then a flat tire on my bike :( Not a good start on the day.

15 kommentarer:

LandGirlontheHomeFront sa...

sorry to hear about the bike and the nosebleed, but at least your hair looks great!

Betty Lou sa...

LandGirl: Thank you! And i must say, i do enjoy your blog! A lot!

Elina sa...

Men fin i håret var du! Väntar på att mina pincurls ska torka, lade upp håret igår kväll innan jag gick och lade mig men det är så fuktigt i luften så de torkar typ aldrig!

Anonym sa...

buhu! jag har blödit näsblod flera gånger dom senaste dagarna :/ ush alltså.

Betty Lou sa...

Elina: jag brukar ha i dom 2 dar ifall jag kan då brukar dom ha hunnit torka, brukar hålla bättre. ska lägga i mina bendy rollers idag och tar ut dom imon kväll hade jag tänkt, dvs papiljotter på jobbet haha.

sött nonsens: förra sommaren hade jag jätteofta, lite småotrevligt att hjälpa kunder när man har en stoppa blodet-tuss i näsan haha

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Men stackars dig och din näsa!
Fast du är väldigt snygg i håret! (Det är nog föresten min beskrivning du har gjort efter *hi hi*)

Betty Lou sa...

Nadja: åh tack säger jag till dig då :D har kört innan med ett gammalt mönster som heter glamourus nåt sånt.

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

:D Alltid lika roligt att kunna hjälpa till!
Nu har jag fått drömmboken "Vintage hairstyles" i födelsedagspresent så det blir ett himlans experimenterande ;) Har du den inte så KÖP den!!! Den är bara sååååå bra, jag har lärt mig massor i det första kapittlet om grunderna!

Betty Lou sa...

Nadja: jo jag köpte den när den kom. har bläddrat igenom men inte riktigt läst igenom. har ganska mycket hum om det mesta redan så jag köpte den mest som inspiration :D

Mikael_788 sa...

Då kan det bara bli bättre !!

Betty Lou sa...

Mikael: ja!

Miriam Parkman sa...

Åh vad roligt att kolla efter ca 2 veckor och hitta såhär många fina bilder på dig!
Det har jag väntat på.
Och du är jättesöt när du ler på tänderna. Mer sånt!

Och bendy rollers måste jag skaffa, en av mina kompisar har sånna och det blir alltid superbra. Snabbt går det också! (att rulla upp alltså)
Kram!

Betty Lou sa...

Miriam: åh tack! jag blir ganska dålig på bild så det finns inte så många att lägga upp. ogillar verkligen mina tänder och gluggen som bara blir större & större :(

finns på åhléns men tyckte dom var lite dyra. finns billiga på ebay, jag måste köpa mer nu då mina är lite slitna. ja, det går ju så fort att lägga upp, enda som tar tid är att borsta håret sen.

Kram!

Mademoiselle Coco sa...

I hate my teeth too ! But it is worth when i don't smile !

Karoline sa...

okey, tredje gången gillt; du är så fantastiskt fin! Älskar ditt hår!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin