lördag, november 07, 2009

Cry for everything bad that's ever happened.Fortfarande sjuk. Less på det regniga och mulna vädret. Less på att sitta i pyamas och frysa under en filt medans jag tittar en film, ensam i väntan på att min pojkvän ska komma hem från jobbet. Jag önskar att någon skulle vilja ge mig ett jobb./I'm tired of it all, sick of this cold, sick of the gray, rainy weather. All i do all day long is sit under a blanket in my pyamas and watch some movie and just wait for my boyfriend to come home from work. I whish that someone could give me a job.

6 kommentarer:

Katti sa...

Jag kan ge dej ett jobb. :) Du får bli hudvårdskonsult! :)

Bettie Booh sa...

Stackars. Jag är också sjuk och arbetslös... Synd om oss =)

Betty Lou sa...

Katti: oj, tack. men det är nog inget för mig faktiskt.

Bettie: ja det är det. känner mig smått misslyckad. söker jobb, går på intervjuver och sen hör jag inget mer. :(

Miss Cherry sa...

är också i jobbsökar svängen, vill se lite mer resultat av alla inervjuer och ansökningar, jobbar extra på intensiven men vill helt klart hitta något annat snart.

Funderar på att börja plugga, kanske kan vara något, eller du kanske har pluggat klart :P

Betty Lou sa...

Miss Cherry: Jag kom in i våras på bibliotikarie på distans men började aldrig, kände att jag inte orkade dra på mig ännu mer i studieskuld. Börjar bli lite sugen på att börja plugga igen, tyvärr är inte sthlm en bra student-stad. jag har mest haft otur när det gäller klasser & grupper så är inte så supersugen på att plugga i sthlm.

det som är så störande är att dom inte vill anställa nån med så lite erfarenhet som jag har, ingen vill ge mig en chans. blä!

Miss Cherry sa...

tycker också attd e borde ge alla en chans även om man inte har så mycket erfarenhet från det yrke man söker, en dag eller två så man kan visa vad man går för.
får hoppas att det bli ändring på detta!

Biblotikarie låter intressant, nä sthlm är kanske inte den bästa staden. Det är knepigt när man kanske inte vill flytta heller.

Du hittar nog något snart eller hittar en spännande utblidning som du vill gå :-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin