onsdag, november 11, 2009

Latest finds.

För ett par veckor sedan var jag förbi Myrorna och fyndade en hel del, tack vare tips från Miriam (tusen tack!)/A couple of weeks ago i did some great finds at Myrorna after i got a tip from Miriam (thanks a lot!).
Hittade 7 par strumpor för 15 kr styck! Galet billigt!/I got 7 pairs of vintage stockings for 15 SEK/£1.30/$2.15 each! Crazy cheap!
2 bikini överdelar 15 kr styck och en kjol 100 kr./2 bikini tops for 15 SEK/£1.30/$2.15 each, and a wool skirt 100 SEK/£8.50/$14.
Blå bikini från 40-talet med all säkerhet, 50 kr om jag minns rätt. Färgen ville inte fastna i kameran, är helt underbar i verkligheten./Blue wool bikini from the 40s. 50 SEK/£4.30/$7 if i remember right. The color is so much more nicer in real.
Så hittade jag en strinhylla också, 300 kr. Den är faktiskt uppe på väggen nu, bilder kommer när jag fått upp lite mer på väggen runt./I also found a string shelf for 300 SEK/£25/$43. It's now up on the wall, i will show pics when i have put up some more things around it.


P.s, glöm ej att ställa en fråga om du har en, se inlägg en bit ner och ställ dom där./P.s don't forget to ask a question if you want, check some post below and ask there.

11 kommentarer:

Elina sa...

Men åh så mycket fina fynd! Är så less på Myrorna här i stan, hittar nästan aldrig något fint där. Och gör jag det är det alltid så dyrt.

Lilly Lee sa...

hm.. jag kom på en fråga! Hur lång tid lägger du på håret varje morgon? Är du så snygg i håret jämt eller blir det lite då och då och har dåliga hårdagar som alla oss andra? ;-)

Jenny Olofsson sa...

Åh var det på myrorna i sundsvall? Gud så fina fynd du gjort:D hihi
Jag tycker mycket om de second hand affärerna vi har i Sundsvall och Härnösand. Man kommer nästan jämt hem med något fint litet fynd:) Var du på kupan & återkommande mode också? För annars det också fina second hand affärer i sundsvall! kramar på dig och grattis till fynden ännu en gång hihi:D

Miss Cherry sa...

åh så mykt fint!

Var själv på myrorna och hittade lite bikinis, bh och stockings, synd bara att alla med söm va slut...
Det gäller väll att hänga på låset ibland :-)

Kitten sa...

Nämen! Nu blev jag allt lite avis...Speciellt bikinin och kjolen ser helt fantastiska ut. Och ena bikini-överdelen påminner om finlands flagga, hihhi. Får man önska en bild med damen iklädd nya strumporna och kjolen? :)

Betty Lou sa...

Elina: jag föredar eBay för hittar nästan aldrig något på myrorna & liknande här i Sthlm, är så dyrt & utplockat. Hade verkligen tur denna gång

Lilly Lee: svar kommer nästa vecka :D

Jenny: Nej var i stockholm. Skulle gärna vilja åka till Sundsvall & Härnösand på en liten second hand-tur. Här är allt dyrt & så utplockat. Föredar eBay


Miss Cherry: det var myrorna vid st:eriksplan som hade nån rea måndag-fredag. jag var dit fredag & trodde allt var slut men hade lite tur ändå. Vilket myrorna var du på?

Kitten: haha jo dom är väldigt mycket Finland. Kjolen är lite för liten men den var så fin så jag kunde inte lämna kvar den. Jag är ganska frusen av mig så blir mest byxor under höst & vintern :D

Miss Cherry sa...

jag också på myrorna vid St:Eriksplan, fast jag kom nog när det mesta var taget, tycker endå att jag har hade lite tur.
Men det är som du säger här i stan är det mesta dyrt och utplockat

Ann B sa...

Vilken härlig bikini!

Betty Lou sa...

Miss Cherry: när jag var där så var alla typ runt skorna och bältena och ignorerade helt och hållet resten av affärens utbud. Var mest äldre damer, som även hade kastat sig på allt porslin haha

Ann B: ja! Färgen är så uppiggande. Måste bara laga den lite då det är lite hål.

Miriam Parkman sa...

Åhh jag ångrar verkligen att jag inte trotsade min skrala ekonomi och köpte fler strumpor!! De jag köpte är helt underbara, så skulle gärna fyllt en hel byrålåda med dem. Men roligt att du fick några också!;)
Jag provade den där blåa bikinin, men beslutade mig för OS-baddräkten istället. Nu längtar jag som du till en lång strand och sol så att jag kan sitta i den och den bikini jag köpte med en drink i handen och bara vara snygg!
hehe. För verkligen, jag känner mig otroligt snygg i både bikinin och baddräkten. Så smickrande modeller! Även om stickad ull kanske inte är helt optimalt....
Men men! Man får offra sig för konsten;)

Betty Lou sa...

Miriam: Ah, OS-baddräkten är superfin. Ett stycke historia, ifall den nu var med i OS. Ja, håller med. Otroligt smickrande. Önskar jag kunde hitta en billig likadan modell fast i baddräktsmaterial, ull är som du sa inte helt optimalt. Mmm, nu ångar jag mig lite att jag köpte på mig allt jag gjorde, får kanske göra som du och lägga upp 1 eller 2 par på Tradera.

Ångrar lite att jag inte köpte den senapsgula, den var dessvärre lite för stor.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin